- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Постоянно надървяне???
Alexandrabe или ква си тъпо курво няма да пишеш аз ти забранявам ше малчиш шибан трол такав писна ми от курви човек наистина напрал сте ебахти и путките долни повечето напрал няма истинско момиче на тоя свят .....!!!
Щом се надървя значи пича много се възбужда от теб и иска да те ....![]()
Я ми отговори, ти на колко години си ? Някак се съмнявам да си на повече от 16. Кака така не го искаш пък го прегръщаш и му позволяваш да ти слага ръката на оная си работа ? Я се осъзнай малко. Той иска да те изчука не да ти е приятел, или му постави ясно нещата, такива каквито са или не се занимавай.
ей тва комплексирани хора бе маа му стара, като започнете ей така да се правите на мн големи и вървежни и да се псувате като каруцари по форумите, понеже нямате как да отвърнете на другия ми ставате просто смешни
Щом е чак такова туптене , повече не го закачай да не вземе да се стори нещо от КУРОТУП![]()
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Той иска да ме прасне,ама и аз искам,ама мама ще ме бие и затова само му се натискам,защото ако не слушам Дядо Коледа ще види,но пък той е специален и тупти.........ОМГ
Искаш да се направиш на много вървежна,разбираш ли, и целия форум да ти обяснява как ти го възбуждаш,защото си новата Мегън Фокс.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
както и да е вече от супер мн време не сме се виждали нито засичали някаде нито сме си писали ... както и да е незнам защо малко ми е гадничко но нищо,ще мине
Made in българските села.Браво бе селяни прости.Мноо сте комплексирани верно.Айде над тетрадките и учебниците брррже брррже
Едни и същи въпроси ! Тя си написа как е разбрала,че тупти !!!
По темата: Явно той яко се възбужда ! Защо не го харесваш,мн ми е чудно !![]()
ако почна да расправям ...... но можеби сега имам симпатии но се учождихме вече...............................
Аре бе, вървежната... Туптял. Тупти ти учебника по български език за 5ти клас. Тупти щото иска да те мине веднъж, дваж пък ти не му връзваш. Виж как се е отчуждил като не си му пуснала, бил те харесвал...