.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Post Приятелите

Така от къде да започна.... преди време влязоха в моя facebook профил и почти всичките приятели от тогава не ми говоря и най - странно е че не знам защо не ми говорят. И въпросът ми е как може да си върна доверието на приятелите си отново. Моля ви кажете ми как ако сте го преживели същото...

Супер фен Аватара на paradosou
    Тоест някакъв злобар ти е ровил в профила и е писал идиотщини на твоите хора?
    На колко сте? Ако сте малки е разбираемо, че още не са се осъзнали въпросните приятели и се поддават на плоски провокации. В тоя случай като проявиш малко инициатива/упоритост и им обясниш как стоят нещата би трябвало всичко да си отиде на мястото.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Проблемите на 21 век..

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    ^

Mи нищо бе авторке така ще разбереш, кой наистина ти е приятел.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на strawberry88
    Значи не са ти истински приятели щам не ти вярват.

На колко сте?

Щом не ти вярват-значи не са ти приятели, а просто използвачи. Кат ти се наситят и те зарязват. Излизай с нови хора, тия не си заслужават.

Banned Мега фен
    почни да имаш приятели извън фб... т.е. такива,които не ги интересува какво пишеш там,а са с теб и знаеш как си в реалността

Повече от фен Аватара на autumn666
    На колко си години? Адски детинско ми звучи цялата история. Трябват ти хора до теб, които като те видят да пишеш такива неща в нета, да разпознаят, че не си ти и да ти звъннат и уведомят.
    Предполагам си прекалено малка за стабилно приятелство от тоя вид. Просто им обясни, че са те хакнали. Ако не ти вярват - прав им път. Даже не го мисли.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си