Моят проблем е следният: от няколко седмици кожата на краката ми започна да се бели съвсем леко, появи си и сърбеж, но съвсем поносим. Сега това се превърна в петна по краката ми и се разпространи и на бедрата. Бях на лекар, той ми каза, че е алергична реакция, но от каквоо? По принцип от прах за пране и подобни по силни препарати носа ми си запушва и започвам да кихам. Той ми предписа едни хапчета и паста за алергия. Аз обаче не смятам, че това е алергия, ами от бръсненето. Може и да греша просто предполагам. Отказах се от епилатора и кола маската, заради болката. Крем депилатор също не ползвам, заради непоносимостта ми и към него. И така остана най-неподходящият начин. Не знам просто дали пък кожата ми не е просто много чувствителна, защото преди време също имах алергичен обрив от Акне аут? Вие имали ли сте подобни проблеми и как се справихте? Смятате ли че може да е от самобръсначката?
Предполагам, че може да е от това. Може и наистина да е алергия към шампоани, сапуни, душ-гелове и тнт. Страх ме е от това да не ми останат някакви следи, петна, белези. Започвам да мисля, че майка ми е права, че не трябва да се къпя толкова много. Може да звучи смешно, но понякога къпането може да навреди. От моята мания получих тази непоносимост. Не ми се иска да мога да се къпя единствено с хума...Оххх много ме е страх искам да ми мине.
спокойно иве ще ти мине, само изчакай малко и продължавай с лечението![]()
Ако раздразнението е на малки зони,ги намажи с крем "Здраве".Успокоява![]()