Цитирай Първоначално написано от Adorable' Виж мнението
Здравейте.. аз съм момиче на 15 години.Имам нужда да сваля около 5,6 кг.Това ще стане ли,ако в продължение на 7,8 дни се храня 1 път дневно,например към 17;00,18;00 часа,но нормално ? .. Ако е не възможно бих искала да ми предложите диети за 1 седмица,не повече,ще съм ви много благодарна )
Веднага.

Искаш за седмица? Два дни преди заветния момент спри да приемаш всякаква храна и течности. Килограмите ще ги свалиш, гаранция.

Едноседмичните диети 'за отслабване' действат, защото водят до обезводняване на организма, следователно сваляне на килограми. (И не, ефектът няма особено да се промени, ако се наливаш с много вода, защото просто ще я изпишкаш; колко вода се задържа в организма ти зависи и от това колко и какво ядеш, защото водната молеула се свързва с молекули, доставяни с храната.) Това е едно кратко обяснение на краткия отговор, който вече са ти дали: такава диета няма. Сори. Изпробвано от неизброимо количество жени и мъже по цял свят с все същия резултат. (За зла беда, от мен също.)

Купи си по-голям размер рокля и се забавлявай. Това е незаменимо. (Както и здравето.)