- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- мобилен фейсбук
Здравейте, може ли да ми кажете как да си инсталирам безплатен facebook на телефона ми) имам GPRS :d
Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||
Изпращаш Wap на номер 100. Идват ти едни настройки, инсталираш ги и после през браузъра си на телефона влизаш в следния сайт: http://0.facebook.com![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Благодаря ти многоо![]()
Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||
Това действа ли наистина?
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Как мога да си инсталирам безплатен Facebook на телефона? на Мтел съм?![]()
Да действа.. на Глобул съм и Е безплатен![]()
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
да,защото и аз го ползвамПървоначално написано от JuStIc3
![]()
яко shit
при мен нещо не се получава.. защо ? абонат на Мтел съм, задължително ли е да съм на сметка, за да си включа безплатния facebook ?![]()
ама това най стина ли не ти взима никакви пари
Абе хора на Боб съм и като напиша 0.facebook.com (Без да съм инсталирала нищо) ми излиза, че безплатния Facebook не се поддържа от мобилния оператор и, че ще ме таксува след това съобщение, според тарифния ми план... ако ги инсталирам тея има ли гаранция, че ще работи?