.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Question Помогнете ми

Здравейте аз съм момче на 15 години и мисля че се влюбвам в едно момиче,а аз не искам да става защото като се влюбя в някоя млада дама и ако ме отблъсне след това се чувствам много зле и за това искам да отбегна ново влюбване.Може да ви звучи малко лигаво,но ако знаете какво да направя помогнете ми.Нямам кой знае какъв опит с другия пол.Благодаря ви предварително за помоща.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Еми как ще имаш опит и ще го получиш като все бягаш?

Трябва да спреш да се страхуваш от това, че може да бъдеш отхвърлен..Пък и относно влюбването никой не може да ти каже как да спреш да се влюбваш..Или го изпитваш, или не

аз лично (говоря за себе си) не съм по обвързването, но това си е мой личен избор. ти не бързай да се отчайваш и да си вадиш прибързани заключения. де да знаеш може пък да се окаже свястна момата, така че смело напред

Дано да си прав братле

Супер фен Аватара на nymphadora
    "в някоя млада дама" <3 сладур.
    Иначе нормално е да удряш на камък няколко пъти преди да намериш подходящото момиче.Няма какво да се стараеш да го избягваш-ако я харесваш,опитай се да се сближите,после я покани навън и така

Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    ако я харесваш,опитай се да се сближите,после я покани навън и така
    що бе може и вътре да я покани няма лошо

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_ Виж мнението
    що бе може и вътре да я покани няма лошо
    Ами в тоя студ вътре е по-добър вариант.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    И все пак винаги ти минава,нали? Така че какъв е проблема

прави сте мноо е студено на вън по добре да я поканя вътре

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Страхът от отхвърляне е разбираем,но не може винаги да те спира.Ще има и разочарования,но ще намериш момичето,което да отвърне на чувствата ти.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Е, то ако не го преодолееш тоя страх, никога няма да си имаш момиче до себе си. По-добре на 15 да преживееш това отхвърляне и да свикнеш, че не можеш да имаш всички мацки, които искаш, отколкото на 20 примерно да се влюбиш много силно, да те отхвърлят и да се чудиш от къде ти е дошло.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

е споко,та ти си едва на 15. Тепърва ще учиш много и още много влюбвания ще имаш. Хвърляй се смело,иначе никога няма да рязбереш какво е могло да стане...

Според мен няма как да се развиеш и да станеш най-добрата версия на себе си без да са ти разбили сърцето 2-3 пъти. Никъв страх, брат. Поемаш рискове и смело напред. След време ще си доста обигран. Действай с момичетата така, че след време да не се налага да си задаваш въпроса "Ами ако...? "

Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от RedSound Виж мнението
    Според мен няма как да се развиеш и да станеш най-добрата версия на себе си без да са ти разбили сърцето 2-3 пъти. Никъв страх, брат. Поемаш рискове и смело напред. След време ще си доста обигран. Действай с момичетата така, че след време да не се налага да си задаваш въпроса "Ами ако...? "
    +1...момиче съм, също на 15 и всеки път като си харесам някой, започвам да си мисля как трябва незабавно да го отхаресам, защото нямам шанс с него(примерно) и винаги губя много и съжалявам за постъпките си, по-добре рискувай- знаеш: ''Риск печели,риск губи!''...така че действай!

Цитирай Първоначално написано от RedSound Виж мнението
    Прав си ще опитам и призная какво чувствам към нея

Мега фен Аватара на strawberry88
    Ако не опиташ, няма да разбереш.

Опитай

Цитирай Първоначално написано от smile12345 Виж мнението
    +1...момиче съм, също на 15 и всеки път като си харесам някой, започвам да си мисля как трябва незабавно да го отхаресам, защото нямам шанс с него(примерно) и винаги губя много и съжалявам за постъпките си, по-добре рискувай- знаеш: ''Риск печели,риск губи!''...така че действай!
    Ето и ти си като мен веднага започвам да мисляя как да спра да харесвам дадения човек

Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia
    Не си преглеждаш много често съобщенията май..;дд

Повече от фен Аватара на bwef
    Знаеш ли кога е най-правилното време да кажеш на някого,че го обичаш ?
    Преди друг да го е направил, така че действай смело !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си