.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Влюбена в бившия????

Не знам,не съм много сигурна,но имам чувството че отново съм влюбена в бившия.А ми е много неудобно защото точно аз прекратих връзката ни.Въпроса ми е "какво да правя" чувствам се ужасно...

Супер фен Аватара на paradosou
    Преди колко време се разделихте? Каква беше причината?
    Претегли нещата и помисли сериозно какво те кара да искаш да сте пак заедно - дали някакво глупаво собственическо чувство/усещане за самота/наранена гордост, че е продължил без теб или истинско желание да си възстановите връзката.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Преди колко време се разделихте? Каква беше причината?
    Претегли нещата и помисли сериозно какво те кара да искаш да сте пак заедно - дали някакво глупаво собственическо чувство/усещане за самота/наранена гордост, че е продължил без теб или истинско желание да си възстановите връзката.
    И аз бих ти задала същите въпроси.

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    И аз бих ти задала същите въпроси.
    каква ти е идеята - да помогнеш или просто да те има във всяка тема???

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Принципно топката е в твоето поле, както бяха казали в една тема. Т.е. ако някой ще се връща то това си ти, така че само остава да се убедиш, че точно това е нещото, което искаш. Ако получиш отказ нямаш право да се сърдиш. И такива работи..
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Бившите са си бивши. Не се занимавай.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Бившите са си бивши. Не се занимавай.
    +1

Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_ Виж мнението
    каква ти е идеята - да помогнеш или просто да те има във всяка тема???
    Хахаха Ако идеята ми беше да ме има във всяка тема,щях да отговарям във всяка тема,не мислиш ли,а не да подминавам повечето,а за да помогна сега във въпросната тема не ми стига само това,което момичето е написало и за да не пиша едни и същи неща,просто цитирам този,който вече е отговорил същото,което и аз съм щяла да напиша А на теб каква ти е идеята,да помогнеш или да се занимаваш с мен?

Хахаха Ако идеята ми беше да ме има във всяка тема,щях да отговарям във всяка тема,не мислиш ли,а не да подминавам повечето,а за да помогна сега във въпросната тема не ми стига само това,което момичето е написало и за да не пиша едни и същи неща,просто цитирам този,който вече е отговорил същото,което и аз съм щяла да напиша А на теб каква ти е идеята,да помогнеш или да се занимаваш с мен?
    в интерес на истината ми е скучно и се занимавам с форума като цяло. нищо лично, но не си падам по момичета като теб

в интерес на истината ми е скучно и се занимавам с форума като цяло. нищо лично, но не си падам по момичета като теб
    Аз не те питам дали си падаш по мен.. Иначе просто ми е чудно как изобщо си си помислил,че се опитвам да бъда във всяка тема,то ако беше така след като имам регистрация от почти 4 години,досега щях да имам 10000 мнения
    Последно редактирано от fenkaaa : 12-09-2012 на 15:01

Просто ми е чудно как изобщо си си помислил,че се опитвам да бъда във всяка тема,то ако беше така след като имам регистрация от почти 4 години,досега щях да имам 10000 мнения
    не си била достатъчно активна значи

Аз съм си активна,просто отговарям само на теми,които ме заинтригуват ;д

Ама вие на чат го обърнахте.... Има ЛС!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

ок по темата тогава, че аз така и нищо съществено не можах да драсна. след като си решила веднъж, че тази връзка няма бъдеще и ти самата си я прекратила, не виждам защо да се връщаш назад

Не мислите ли ТИ и момичето с което дискутираш че доста нахално си говорите НЕ където трябва. можеше да я питаш този въпрос там на лично съобщение. не да пълните темата на момичето със своите недоволства. Мерси за вниманието.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от denis92bg Виж мнението
    Не мислите ли ТИ и момичето с което дискутираш че доста нахално си говорите НЕ където трябва. можеше да я питаш този въпрос там на лично съобщение. не да пълните темата на момичето със своите недоволства. Мерси за вниманието.
    То понеже и ти не направи същото.

По темата - малко тъпо ще се получи, ако след като точно Ти си казала край, сега тръгнеш да правиш пак нещо.
    Е, по принцип зависи как и защо сте приключили, но понеже ми приличаш на 15-16 годишна - предполагам не е свършило добре, иначе нямаше и да питаш.
    По-добре недей да мислиш за него, продължи напред, има и други момчета.

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Мисля че темата бивши е излишна защото веднъж скъсала ли се е нишката едва ли ще се свърже отново. Има много други които в един тях ще откриеш точния човек за теб( от опит ти го казвам) колкото и да те боли давай напред.

Повече от фен Аватара на zliat
    Объркана си.Нещо съвсем нормално.
    Ако парнтьора за когото говориш те е карал да се чувстваш
    човек,да се чувстваш жена и едно временно с това е романтичен,
    забавен или там каквото очакваш и харесваш да има не го изпускай.
    Каквото е писано да се случи,ще се случи.Или ще е той за цял живот или не.
    Кофти е да не знаеш правилния отговор.Правилен и грешен отговор няма.
    Премери недостатъците и положителните му старани.И реши....
    А това как да му го кажеш, ако решиш да бъде "да"- някъде на саме....и стреляне директно без да овърташ.
    Бум и в 10-ката.Без да мислиш,защото вече си го решила.

На мен също ми се иска да се получи -приятелката ми да се върне при мен.За сега без успешно.
    Някой може ли да ми каже как да я провокирам така,че да се върне при мен?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си