- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ами сега...накъде
Разказвала съм историята с момчето, което харесвах...с което си пишехме, за което съм мислила ден и нощ...но той се оказа поредното разочарование. Днес той тръгна с едно момиче. Много ми е гадно!!! Повечето ми приятели ме съветват да си останем приятели...но не мога!!! Твърде мн ме боли, за да се преструвам че не ми пука и че ме изпитвам чувства към него...моля ви посъветвайте ме!!!! :/
1-во трябва да осъзнаеш, че хората нараняват. проумееш ли го това ще ти е по-лесно да продължиш напред, просто защото, да пак щи ти пука за даден човек и ще те боли и т.н., но ако винаги си имаш едно на ум ще бъдеш готова и просто когато те нарани да му теглиш една майна и да продължиш напред
Същата история е и при мен. Момичето знаеше ,какво изпитвам към нея. Не бяхме излизали месец и я чаках да си поговоря с нея относно нещата м/у нас(на живо,ако исках в ФБ/Скайп щях да го направя) ,но разбрах ,че ходи с друг. Беше ми гадно в началото ,сега чувствата ми взеха да изстиват и все по-малко ми пука за нея. Или повече от приятели или нищо ,това е положението! Подминавам я в пътя ,като я срещна ,вече не и пиша и така.Аз също мога да съм гаден. За това въобще не се занимавай с него ,колкото и да ти е болно. Ще си намериш друг ,не е единствен на този свят.![]()
Е, той какво е виновен, че не я харесва? Ще си тръгва с която си иска. Остави го намира и си продължи живота напред. Като пораснеш, ще почнеш повече да ги осъзнаваш тия неща.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Никой не може и не трябва да те кара да бъдеш приятелка с него. След като ти самата не искаш и мислиш,че това само би те наранило повече, ами тогава недей. Спри контактите с него, ако мислиш, че така ще ти е по-лесно и съм сигурна, че рано или късни ще срещнеш някой друг.
Живота продължава.Светът не свършва с него.Не рухвай психически, той е само поредния..