- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За първи път се чувствам така...
Значи, офф не знам. Преди около 4 месеца се появи едно уникално момиче, което просто беше МЕЧТА!!!!! Идиот съм аз, направих голям гаф и я изгубих. Залъгвах се с други, че съм я забравил, но напоследък мисля страшно много и осъзнавам, че това не е така. А тя и не иска да чуе за мене. Разбирам сега, че веднъж след като си опитал нещо изключително, никога няма да ти хареса предишното... Направо нз... Изгарям от вътре :@ . Като се сетя, че с нея беше най - хубавия месец от тинейджърските ми години просто ми се плаче буквално.
Какво си й направил?
Дарк_Ейнджъл, замълчи си по-добре. Това е напълно възможно, освен това той се е размотавал само с пикли досега. Има база за сравнение, не е някакво сляпо "обичане". Па и той не е казвал, че я обича де, нито че е момичето на мечтите му. Така че не му слагай думи в устата.
В тоя форум никога нямате търпение да се направите на важни, да обяснявате кой кого познава, кой кого обича, дали има това право, дали чувствата му са възможни и реални, сякаш по-добре знаете от него. А в конкретния случай направо си просиш да млъкнеш с безсъдържателния си и неадекватен на темата коментар.
Последно редактирано от jghgh : 12-10-2012 на 17:44
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Аз що имам информация, че си фейк и че си измислял някакви неща пред разни съфорумнички за да ги "впечатлиш"?
Ако може по - обстоен отговор от този.
Не, като заядлива критика.
Това, което си извадила от мнението му пак не означава, че е казал, че е момичето на мечтите му. Косвено трябва да се разбира, че адски го е впечатлила. Пък и да е казал, че е момичето на мечтите му, к'во.
Все тая. Мнението ти все още е невалидно.