.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Мии, извинявай, така си е?
    Като виждаш, че някоя е безинтересна няма много смисъл да се хващаш с нея, освен ако не е за секс само.

Средата, авторе, средата. Търси на правилното място. И се подготви за по-необичайни характери, повече усилия и от твоя страна и пр.
    Сигурно си някой як и лесно ги забиваш, но за стойностно момиче трябват и повече усилия
    напълно съгласна!
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Оп, съгласна съм.
    Дайте по - обстойно. Какво искате да кажете с това?

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от ThePainter Виж мнението
    Дайте по - обстойно. Какво искате да кажете с това?
    Че си гола вода.

Значи, офф не знам. Преди около 4 месеца се появи едно уникално момиче, което просто беше МЕЧТА!!!!! Идиот съм аз, направих голям гаф и я изгубих. Залъгвах се с други, че съм я забравил, но напоследък мисля страшно много и осъзнавам, че това не е така. А тя и не иска да чуе за мене. Разбирам сега, че веднъж след като си опитал нещо изключително, никога няма да ти хареса предишното... Направо нз... Изгарям от вътре :@ . Като се сетя, че с нея беше най - хубавия месец от тинейджърските ми години просто ми се плаче буквално.

Значи, офф не знам. Преди около 4 месеца се появи едно уникално момиче, което просто беше МЕЧТА!!!!! Идиот съм аз, направих голям гаф и я изгубих. Залъгвах се с други, че съм я забравил, но напоследък мисля страшно много и осъзнавам, че това не е така. А тя и не иска да чуе за мене. Разбирам сега, че веднъж след като си опитал нещо изключително, никога няма да ти хареса предишното... Направо нз... Изгарям от вътре :@ . Като се сетя, че с нея беше най - хубавия месец от тинейджърските ми години просто ми се плаче буквално.
    един месец о.О омг един месец с няква и вече край - момичето на мечтите му. та ти дори не си успял да я опознаеш на 10%.

Какво си й направил?

Дарк_Ейнджъл, замълчи си по-добре. Това е напълно възможно, освен това той се е размотавал само с пикли досега. Има база за сравнение, не е някакво сляпо "обичане". Па и той не е казвал, че я обича де, нито че е момичето на мечтите му. Така че не му слагай думи в устата.

В тоя форум никога нямате търпение да се направите на важни, да обяснявате кой кого познава, кой кого обича, дали има това право, дали чувствата му са възможни и реални, сякаш по-добре знаете от него. А в конкретния случай направо си просиш да млъкнеш с безсъдържателния си и неадекватен на темата коментар.
    Последно редактирано от jghgh : 12-10-2012 на 17:44
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Аз що имам информация, че си фейк и че си измислял някакви неща пред разни съфорумнички за да ги "впечатлиш"?

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Аз що имам информация, че си фейк и че си измислял някакви неща пред разни съфорумнички за да ги "впечатлиш"?
    oo

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ако може по - обстоен отговор от този.

Значи, офф не знам. Преди около 4 месеца се появи едно уникално момиче, което просто беше МЕЧТА!!!!!
    тва не го написах аз, а той

А в конкретния случай направо си просиш да млъкнеш с безсъдържателния си и неадекватен на темата коментар.
    тва като заплаха ли да го приемам???

Не, като заядлива критика.

Това, което си извадила от мнението му пак не означава, че е казал, че е момичето на мечтите му. Косвено трябва да се разбира, че адски го е впечатлила. Пък и да е казал, че е момичето на мечтите му, к'во.

Не, като заядлива критика.

Това, което си извадила от мнението му пак не означава, че е казал, че е момичето на мечтите му.
    странно, 26 години живея с мисълта, че съм от мъжки пол ....

Все тая. Мнението ти все още е невалидно.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Ако може по - обстоен отговор от този.

Мисля, че тука навлизаме в извънфорумни отношения. И за протокола - няма какво по - обстойно да обяснявам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си