- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Луди работиии
Та искам да споделя !!!!!!!! Значи,имах си приятелка за секс ,съседка до нас от доста години,не много редовен,но винаги когато сме се виждали ,сме правели секс,но доста се карахме и просто си оставахме само със секса.Това става в период от време 5-6 години някъде ,имало е периоди по 4 месеца да не правим де ,но всичко си беше супер като цяло.Тя лятото замина да работи в Англия ,върна се с приятел аз само така чух ,но не обърнах внимание защото ми беше все тая.Преди малко я видях ,засякохме се пред блока и влязохме в колата да си поговорим ,че не сме се виждали и тя почна да ми разказва за него и т.н.Стана ми много странно,защото никога не сме говорели за други ,винаги сме били аз и тя имахме ,много страстна "връзка" винаги когато се видехме ,без значение дали сме обвързани просто не можехме да не сме заедно,но сега не беше така и ми стана неприятно.Тя се държеше обикновено ,познаваме се от 15 години ,израснали сме заедно.Аз й казах,че искам да се запозная с момчето,тя каза супер само да си траеш за това което сме правили ,защото не искам да се карам с него,щяли да се изнасят на квартира да си живеят двамата такива работи и ми стана много кофти егото ми нарани като ми каза,за 2ри път в живота ми имам сериозни намерения към момче,а аз не съм нито един от тях .. и ми стана тъпо как може да съм такъв егоист ,приятно ми е ,че е щастлива защото го заслужава ,но пак се ядосвам не е честно ,просто !!!!!!!! :@ :@ :@ ухх и така защо всички си продължават живота ,а аз не мога да порасна , да се променя ,не мога да се влюбя и съм мазния празняр не изпитвам никакви чувства пфффф мама муу !~
Ако тя не се беше върнала от там с приятел и все още си беше сама, щеше ли да мислиш по този начин? Щеше ли да имаш сериозни намерения към нея, или всичко щеше да си продължи по старо му?
И кое по-точно не е честно? В продължение на 5-6 години си бил с нея, а ти чак сега, когато я загуби се сети, че я искаш.
Да,сигурно щеше да е по-старому винаги е така,миналата година по това време даже се опитахме да имаме връзка и имахме може би нещо такова беше,поне 1 месец бяхме много добре,само 2та всичко ,но много се карахме и за това оставаше само секс,ами не яд ме е не знам даже какво е странно се чувствам .. а пък и тя от колко време го познава 3-4 месеца вече с него ще живее ,то съм сигурен ,че нищо няма да стане ,те не се познават почти !!