- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Личи ли ви?
Еми аз не го крия, напротив, казвам/показвам го. Дори да нямам някакви по-специални мисли и желания. И все пак избягвам да го правя, разваля ми имиджа на хартбрейкър и тЕрикат.![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Всъщност се опитвам да изградя имиджа на нормално, добро, възпитано и свестно момче. : )
^Според мен тва са детски истории.Да кажеш на приятелките...че те да му кажат на него и после приятелките да ти кажат кво е казал.![]()
При мен си личи ако искам да си личи.![]()
Мда, понеже сме в 5-ти клас "-ъммм, *изчервява се и върти краче* аз такова... харесвам те... - омг и аз, хайде да си станем гадженца"
А, сега видях, че има още две страници.
Аз пък съм свикнала с писането на пвлетка и и разбирам всичко :Д
Друг е въпросът, че и у нея има егати промяната :о
Иначе честито и, започнах и аз да се радвам на разни много влюбени двойки
мразим влюбени и щастливи хора ;д
абе и аз ги мразех, но открих, че е от мой недостиг :д
иначе и мен ме дразни показността, не е нужно целият свят да знае, че си имаш гадже -.-
// ха хааа, сега се сетих за нещо свързано с това Д:
Ах, Пав, Павв ;дд
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Еми ако ми проличи, лепя му два шамара да изпадне в дълбока амнезия и толко'a.
Ненαвиждαм ви..
не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
α защото сте пραзнu в съρцαтα..
ne, аз съм МИМ.
Я все пытался кому-то что-то доказать,
Но кто употреблял, тот знает: перец умеет ждать.
everybody say: Путки да има
«Алло, мам?»
«Да, сынок, случилось что-то?»
«Да, мамуля, мне срочно нужен доктор...»
Мнее ..определено не ми личи.От 9-ти клас си харесвам един от класа ми. Прекрасен е. Сини очи, тъмна чуплива коса - малко над раменете, прекрасен характер..Авджакыгпснрш <3 <3 <3 .. Но мисля, че е просто увлечение, контактувам си съвсем нормално с него.
Ако ми личеше щеше да е разбрал до сега.
![]()
забравих да кажа, че навсякъде виждам сърца, дупки, локви във формата на сърца, листа, сняг, мама като прави мекички и все ми се падат на сърца и на момчето ми правя палачинки на сърца, но не съм луда и като бяхме в билата, се бяхме спряли да се нарадваме, а количката зарязана по средата и някакъв дядо я избута и гледаше възмутено на целувката ни, а пък сутрин в класната стая влизам усмихната и ме питат паав, как може да идваш усихната на училище, но как да не съм, имам най-прекрасното момче на света и си сменям водата на цветенцето ми от него, по сто пъти и съм казала на мама да не ми го докосва, дори да увяхне и пясъчния часовник на момчето ми е на бюрото и го обръщам и него по сто пъти и постоянно си мисля за момчето, ама наистина постоянно и понеже постоянно носех сиджирчетата му, мъжа ми ми подари това му на драконче, за да ме топли като го няма и като заспивам, свивам се на кълбенце и си държа дракончето с едната ръка, другата под възглавницата, приспива си ме и постоянно си го гледам и днес казах на една приятелка трябва да ти кажа нещо и тя ме пита да не се омъжваш, толкова съм луда по момчето ми и докато си кажем чао като си тръгваше и като се качил в автобуса, шофьора го питал защо не си я открадна и като купувах материали за подаръка му пет часа, магазинерките ме питаха изненада ли ще правиш на някой и аз на приятеля ми и сега съм си пуснала hot на avril и си пея и танцувам пред огледалото![]()
Така, ти, незабавно да се явиш в скайп! :Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор