- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- КРАСИВА УСМИВКА
Здравейте!Искам да ви попитам колко би ми струвало да си оправя зъбите?сега ще се поясня..предните ми 2 3 зъба са леко криви (не е фрапиращо грозно)но все пак идеята ми е да ми се махнат моите зъби и да си изградят прави равни бели зъби на 18 съм ако има значение..поставила съм си го за цел.Та някой ако го е правил горе долу да ми обясни как стоят нещата..ако ще го правя ще е в дълъг период на почивка (месец , месец и нещо) понеже минимум 3 седмици трябавало след изкарването на мойте зъби да има нещо като "почивка" за да може вс да е наред!благодаря предварително за отговорите
Wtf?Изкарването на твоите зъби ли?
Да не мислиш , че порастват?
Аз съм с металокерамика на 4-те горни(предни) зъба,направих си ги за бала,защото ми бяха криви.
Всичко(заедно с работата) излезе 1000лв.
Има по - скъпи има и по евтини.
Аз съм доволна,бели са,прави.Чувствам ги супер.
Когато ти изпилят зъбите,за да се залепи импланта има период на чакане (до като станат готови) и си избираш дали да ходиш с временно чене(оскъпява се цената) или без(само по - зъбки).Аз трябваше да чакам 3 дена и си ходих с изпилени зъби,бях смешн,нооо красотата изисква жертви.
За това се сещам.
Добре, като имате здрави зъби, които са ок, защо ги разваляте с тая керамика, която седи супер неестествено...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Благодаря ти за отговора много!Извенявам се не съм се изказала правилно значи.Да ми предложиш добра дентална клиника ,пц няма значение къде в Бг,но ако занеш в по-големите градове напр. Варна София Бургас Пловдив ?! Периода на изчакване при теб е бил 3 дена?за да зараснат и да се сложи импланта или да стнат готови имплантите?
ама ти искаш да ти ги извадят и да ти поставят изкуствени или както момичето каза да ги изпилят... щото глаголът зараствам се свързва с венци
защо не пробваш брекети
3 дена , бяха нужни за да бъдат готови имплантите.Твоите истински зъби се пилят,не се вадят.Вадят се само,ако зъба е много увреден и импланта не може да се закрепи!
Та тези 3,4 дена седях с изпилени зъби,бях като идиот,но ...Правих си ги във Враца, при доктор Кътев.
супер неестествено стои.... бях видяла преди време едно момиче на летището... те бяха няколко момичета и това само едното беше с изградени зъби ( всички) и от около 10-15 метра ми се наби в очите... може да са бели,но ако не са толкова наложителни не препоръчвам.. иначе може да посетиш няколко места и да разпиташ за цени... и все пак за мен по-добре е да си сложиш брекети ..
Абе много ви разбира главата,това момиче от летището ако е била с искрящи зъби може и да седи неестествено,има си нюанси и ти си избираш.Пък и ако не са хубаво направени....
До сега никой не ми е казвал,че седят неестествено,дори постоянно ме питат как имам толкова хубави зъби.
След като не сте компетентни не е приятно да ви се четат небивалиците.
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...26131578_n.jpg Не виждам нищо неестествено.
Окей, едно е да кажеш, че на теб не ти допада този начин на корекция на зъбите, съвсем друго е да натякваш, че седи супер неестествено и се набива на очи. Момичето е право да реагира по този начин - успорва това, че седи неестествено.
Аз също не съм съгласна. Майка ми е с металокерамика на предните 2 зъба, които бяха станали доста зле от цигарите. В момента не се личи изобщо, изкуствените зъби са абсолютно същия нюанс като нейните. Тя обаче ходеше с едни временни, докато станат истинските, които падаха много, особено докато ядеше, но това беше само за няколко дни.
Впрочем боли ли?