.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Нужно ли е?

Преди 2-3 седмици ми се появи бяло течение и лек сърбеж. Отидох на гинеколог и ми предписа вагинални таблетки и крем против гъбички, които явно съм прихванала от един антибиотик, който пих при настинка.
    Та към същинската част. Имам приятел от около година, с който наскоро започнахие да правим секс. Въпроса ми е, възможно ли е да съм му предала инфекцията и наложително ли е да се лекува и той? Правим го ВИНАГИ с презерватив.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Щом е винаги с презерватив и е нямало инциденти, не мисля, че си му предала каквото и да е ... Плюс това и при него би трябвало да се появят симптоми ако има нещо ... Лекувай се и го правете с предпазни средства и всичко ще е окей

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Плюс това и при него би трябвало да се появят симптоми ако има нещо
    Това не е вярно - много пъти гъбичните инфекции протичат безсимптомно, особено при мъжете.
    Иначе, с останалата част от мнението съм съгласна - щом всеки път е било с презерватив едва ли и той се е заразил.

Те гъбите на всякъде виреят

това е третата тема за съмнение за венерически болести, която виждам в последните 5 минути и тук мога да кажа, че девойката и приятелят и имат акъл в главите си. дрийм е права, ако сте с презерватив и не е имало гафове (разбирай късане) няма от какво да се притесняваш - чистичък е

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    По прицип при инфекции се предисва и за партньора лечение, но щом е с презерватив няма как да е прихванал.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Не е прихванал гъбичките, щом сте били с презерватив!

щом винаги е с презерватив няма шанс да си му предала

Айде бе, само с презерватив... А като ти го е търкал в клитора преди да ти го вкара, пак ли е бил с презерватив? Не че нещо, просто знам как става работата, не приемай съмнението ми навътре.

Или да иде на уролог или направо да се маже с някакъв крем, гъбите са подмолни!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си