- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли позволили на човека до вас да определя пътя ви?
Абе, честно казано, не мисля, че няма как да сме напълно щастливи и двамата при сегашната точно ситуация.Може би, ако се беше запънал и беше отсякъл: "Няма да ходиш пък!" щях да се почувствам зле и притисната, и щях да съм нещастна. Но той не ми забранява, не ме спира. Засега решението е взето от мен поради начинът, по който чувствам нещата и това прави всичко много различно и в голяма степен по-лесно.
Както и да е, не искам да завземам темата. Мисля, че обясних горе-долу ситуацията.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ох тая дилема...лятото гаджето ми ми разправяше как е решил да не заминава да учи в чужбита,защото иска да си остане при мен. Аз не реагирах хич добре на тая новина и го пратих пак да си помисли,защото не искам ако настъпи момент,в който вече не сме заедно ,той да се осъзнае и да си каже “ама какво направих,сега можеше да съм постигнал мн повече“.Аз също преминах през тия размисли и първо бях решила да се пробвам в чужбина и му го заявих доста категорично,на него не му стана никак готино ама... И ето сега вече е зима и аз си промених решението около 100 пътии за сега оставам тук,реших,че ще се боря за образование в Блгария, а и той реши да си остане поради различни доводи,които нямат общо с пъвопричината,но все пак засега и двамата сме доволни от ришинията си и даже май мислим да учим на едно и също място ама различни неща
![]()
Явно не си наясно с някои "правни" неща и новоприети закони в европейските държави.
То рано или късно и тук ще дойде де, но ще видим.
Стига оффтопик.