Здравейте на всички! Направих си профил тук да споделя колко глупава се чувствам и най вече объркана! Та излизах с едно момче повече от месец, говорихме си, писахме си, разхождахме се! Всичко беше перфектно. Аз тъкмо се бях разделила с приятеля си и просто исках малко положителни емоции. Както и да е и двамата си говорихме, че не искаме сериозна връзка! Аз не съм от момичетата, които могат да се забавляват без обвързване, но го разбрах чак сега, когато е късно! В крайна сметка след всичкото това излизане си легнах с него, но не мина добре. Бях притеснена, болеше ме и спряхме. Оттогава спряхме да се виждаме да ме търси така нататък. Чувствам се ужасно на първо място, защото след тази случка не стига, че ми е кофти за случилото се, а и той спря да ме търси. На второ място се държеше много добре с мен и аз се чувствах щастлива хаха и може би имах надежда да стане по-сериозно! Знам, че съм глупава и че грешката е в мен, но наистина не мога да си обясня как може човек да се държи толкова добре и после бам край! Не знам сега да го потърся ли или просто да оставя нещата. Аз един път му писах, че искам да се видим той ми каза няма проблем, но не се обади. Аз го разбирам, че явно не иска и не е искал да ми откаже така директно! Не съм някаква досадница, която ще звъни всеки ден! И най-лошото е че не мога да спра да мисля за него! Правилна е приказката, че каквото сам си направиш и Господ не може да ти го направи! Както и да е благодаря на тези, които ще ми обърнат внимание и може би ще ми дадат съвет как да постъпя