.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Обичам момче от 2 години, а то не ми обръща внимание !!

Здравейте, казвам се Ивайла. Искам да ви разкажа моята история. Преди повече от година(почти вече 2 години) се срещнах с едно момче по случайност. Една приятелка ни запозна и той почна същия ден да се овърта околко мен и да се фука като си кара колелото.Вечерта обаче когато приятелката ми му каза колко съм годишна той си промени мнението за мен и почна да гледа на мен като дете (имаме 6 години разлика).Не бих казала,че само го харесвах.Бях влюбена в него.Мина време... Излизахме да пушим заедно и така..Мина година и започнахме пак да излизаме, даже правихме секс и тн.Един път се реших и го питах:
    Аз:Харесваш ли ме .. Искаш ли да се получи нещо?
    Той:Да, харесвам те готина си, но съм ти казвал много пъти, че си малка и ще те изчакам да порастнеш.
    Абе хора не смятате ли, че е малоумен ?! Правили сме секс, а той ми казва, че трябва да ме изчака.И мжд той беше разказал на свойте ''аверчета'' какво сме правили.
    Не знам, найстина го харесвам, но явно нищо няма да стане.
    Дайте ми някакъв съвет. Моля без да ме хейтвате

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Оф,като тръгнете да се занимавате с мухльовци.
    Отворила си си ,крачката за него, а той е ръсил,налво надясно кво сте правили. Тъпак. С тъпото извинение ,че си малка, и щял да те чака. ТОЙ ТЕ Е ЧУКАЛ. Накъде и закъде ще те чака. Срам го е ,че е спал с по-малка ,срам го е от теб?
    Не се принизявай толкова. Разкарай го и дотам.
    maDamn

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    ивче, щом те е чукал, как си могла да го питаш дали те харесва? То очевидно, че щом само сте правили секс и после нищо, нищо няма да излезе.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

идиоти всякакви, просто му тегли една и тва е няма смисъл да се занимаваш, нито те харесва, нито те уважава като човек. за него си била просто бройка

И 3мата сте прави,ама е много лесно на думи.. Както вече казах, още изпитвам чувства към него.

никой не е казал, че е лесно, тези неща винаги са трудни. има хора, на които им трябват години, за да продължат напред. просто трябва да осъзнаеш, че този човек те е използвал и не може да ти даде нищо добро. веднъж осъзнаеш ли го това, независимо колко ти е гадно самотно ще ти е по-лесно да продължиш напред и да загърбиш чувствата си

'Ми спри да се занимаваш с него. Просто го забрави.

Прочетох само заглавието.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен
    Град
    <3
    bitch please
    не можеш да обичаш 2 години някой, който не ти обръща внимание
    още повече, че не сте били двойка никога
    още повече, че очевАдно пича е тъп ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    bitch please
    ами тук вече идва другия момент, че много хора не знаят какво значи любов, обич и ги бъркат с влюбване и физическо привличане. това са много различни неща

Той не търси връзка! Всичко което е искал от теб го е получил(секса)

Какво се занимаваш с него още?!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    bitch please
    Оф, защо просто не млъкнеш.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Според мен момчето само те забаламосва с тези приказки "Малка си,ще те чакам да порастнеш".

Супер фен Аватара на shmatarok
    Тегли му майната и давай напред. Dark_Angel_ добре ти го каза.

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    За него си просто поредната бройка, съжалявам ако прозвучи грубо!

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Заглавието е малко пресилено. Не знам може ли човек да изпита любов, ако е сам, имам предвид-поне нещо да бяхте споделили двамата, поне да сте били заедно..нещо такова /поне аз така г/д си ги представям нещата де/.
    Сега ти сама си храниш някакви надеждици, привързала си се емоционално /до де може човек да се привърже сам себе си/ и не знам..какво си мислиш, че ако не се получи ще ти е много тежко ли? Не се притеснявай, определено акъла на тоя човек не отговаря на годините му. Това с чакането са си голи оправдания. Защо тогава не те е чакал и за секса, като си пък толкова малка? Пълни простотии.
    Много по-тежко е да загубиш човек, когото си обичал и, който е обичал теб. Всъщност да загубиш човек като тоя твоя си е по-скоро печалба.
    Надявам се горе долу да ми разбереш посоката на мислите...
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Мда е ясно ама и той до някъде ми дава някакви надежди..... Звъни ми да излизаме и тн.

Според мен просто му се е искало и е знаел че ти няма да се дърпаш. Искал е секс и нищо повече..

Попитай го защо като те мисли за малка е спал с теб и продължава да се занимава да ти звъни... само те мотае според мен

Несподелена любов - класически пример , еми бори се за него ,ако мислиш,че си заслужава,но дори да не си заслужава и да те наранява ти пак ще го обичаш,което е жалкото в случая ,намери си някой,който може да ти отвърне може би това момче не е за теб .

Голям фен Аватара на slimbo
    Ивче , имах подобна 2-годишна историйка , но аз се усетих по-ранко и след като се запознахме после се правех , че не го познавам и сега вече помня само историйката и си се смея на акъла ми тогава , истината е , че ще ти мине , а пичагата се мисли за голям мъж като е минал момичето , което си дава сърцето за него , ама те хората са казали :
    "Мъж , ама като л.а.й.н.о на дъжд" /извинявам се за израза ама този си го заслужава /

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от iwkaa21 Виж мнението
    Мда е ясно ама и той до някъде ми дава някакви надежди..... Звъни ми да излизаме и тн.
    Еми ти си му секс играчка, как няма да ти звъни... Зарежи го. Ако има нещо към теб сам ще те потърси, ако не - здраве да е, не ти трябва.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Определено цялата работа е била, за да те забаламоса.Не му се връзвай на манипулативните методи. Като ти се обади следващия път го отрежи тотално.Изтрий го от съзнанието си.Възможно е , просто си го наложи в главата.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Голям фен Аватара на notlike
    Ако не друго, пичът е постигнал своето. И спрете да наричате всеки втори "идиот", "използвач", "негодник" и прочие. Не я е насилил да го прави, това е въпрос на избор.Никой не ви иска мнението за дадения човек, най-малкото, че той едва ли си има представа за това, че го коментират някакви форумници. Авторке, този пич те желае, но не смята, че е добре за репутацията му да си има взимане-даване с по-малка. Друг е въпросът, че не е добре да обсъжда толкова много, но си е негова работа. За мен по-добре е да продължиш напред, невинаги се получава.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    ЖЕНСКА ЛОГИКА...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си