- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да му кажа или не?
Много харесвам едно момче и мисля ,че и той мен но все още между нас няма нищо ,но едни неприятелки пуснаха лъжливи слухове че съм го правила вече с много момчета и такива подобни и незнам какво може да си е помислил той тъй като беше там и чу всичко.Чудя се какво да правя да му призная ли че са лъжи и съм девствена или да си замълча? На 16 съм.
Последно редактирано от charovnata_petia5 : 12-09-2012 на 17:18
Ти обяснения на всеки ли ще даваш с кой си спала и с кой не?!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Еми да си мисли квото ще ... Ако те харесва не мисля, че би повярвал на някакви слухове ...
Злобни хора винаги ще има... като нищо да чуваш слухове дори и от хора, които едва познаваш ... Просто като знаеш, че не са истина .. игнорирай ги.. Хората които си заслужават няма да вярват на хорските думи
Въобще защо се колебаеш дали да му кажеш, или не?
Пък и сама си казваш, че го харесваш..
Една връзка не може да бъде базирана на лъжи![]()
Според да отидеш и да му кажеш:"Здрасти, харесвам те и не съм спала със 100 момчета" не е опция... ако те харесва наистина в началото сам няма да вярва на слухове, а след това ти сама ще му покажеш, че и не са истина..по-добре реши как да направиш някаква стъпка, за да се получи нещо м/у вас,отколкото да се чудиш как да се оправдаваш заради комплексите на други хора