- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тва е България брато
тва е България ,брато....ланци,татуси,зоб,бъ ррзи коли на газ,руси хурви,светкане къси/дълги,майсторско шофиране по ЦариграЦко,задължително бело вечерта,шанаджийски разговори и накрая се прибираме у Обеля и си легаме надъхани!
Така са нещата,а успех се постига с известна доза проституция,лек хомосексуализъм и умерено курварство!
Съгласни?
НЕ! Има го този момент при някои хора, но ако мислиш, че само това е България и че това е пътят на всички, ми става тъжно за теб. :\
Не съм казал всички а масовоооооо
поредното хлапе което си мисли че знае как стоят нещата
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Що ве,да не виде себе си?
Не,просто не казваш нищо. Тва навсякъде го има. Не е само тук.
Безкрайно дъвкана тема.
maDamn
Това е България... неграмотност... неграмотност навсякъде![]()
Гледам вечните теми,в които се генерализира за положението на българина пак са на мода във форума.Чудя се на автора и на всички които правят тези констатации,по-добре ли се чувстват като изобличат ниската култура и поведение на другите хора.Сега сигурно пируват,че ме просветлиха.Нито чалгата,нито демонстирането на скъп и материален живот не ми пречи,защото това е личен избор.Щом на някой не му харесва как се държат хората спира да общува с тях и намира хора,които мислят като него.Няма смисъл от мрънкане и обобщаване,защото това е най-лесното.
Между другото братлето е прав , но забрави " кафенце след даскало , злато , барове сяка седмица , анцузи адидас и дискуаред ! "
^ то да беше само в едната София..
бате това е изказване на 15 годишен пикльо, дето малко са му били шамарите.
Знаеш ти как са нещата, много знаеш..![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Като се огледам около себе си, пича си е напълно прав. Масово хората са такива, к'вито ги е описал. По-скоро - масово младежта е такава и ще става по-зле.
Тук в Пловдив положението не е кой знае колко по-различно. Всеки ден след училище на кафенце, вечерта на някво барче, по-цял ден цигари, бездействие и накрая във фейсбук всички реват като дойде време да покажат знания. Ама то по-важно да се тагнем "у фейса" къде сме, да си дигнем малко социалния статус, берем влезнем в хайлайфа.
От друга страна пък някви помиярчета на по 19-20 дет' са си взели няква умряла 'Онда, карат толкова безрасъдно. Наслушал съм се на истории на пишман шофьорчета. Да не казвам, че карат напушени всекидневно.
А вече в нашТо град, да си с хАдидас - е т'ва вече е върха на модата, тия Версаче, Гучи, Шанел - ЧУШКИ да ядат. Lacoste е вече хасъл хулиганщина, а Lonsdale е за по-бедните хулигани, който не мо'ат си позволят Lacoste. Ама то както и в Бургас, тука горница хАдидас, анцуНг хАдидас, патъци хАдидас и хаус чантичка хАдидас ти дават безсмъртие и всички те мислят за батка.
За Стамболийски да не говорим - там може да си намериш бЕло на безценица (е, то е аспирин, ама пак минава).
Общо взето - наркотици, алкохол, кафета, агресия, футбол... все кофти неща, водещи до деградация.
Ако някой се познае - да ме извинява![]()
Подкрепям потребителя над мен, но футболът пък защо го намесваш не знам… ^^