.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Тема: Анален

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Изпий едно малко да се отпуснеш... малко повече любовна игра да не се притесняваш ... и гледаш да не мислиш за това
    Защо даваш мнения като не си го изпитала на собствен гръб ? Ама то в България със всичко е така .. горовим и поучаваме без да знаем . Човек учи , за да знае. Знае - за да може. Може - за да критикува

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от Foxa^ Виж мнението
    Защо даваш мнения като не си го изпитала на собствен гръб ? Ама то в България със всичко е така .. горовим и поучаваме без да знаем . Човек учи , за да знае. Знае - за да може. Може - за да критикува
    Казах ли нещо грешно ? Не, нали... Какъв ти е проблема тогава ?
    Не е казано, че трябва да съм го правила, за да знам как се прави и да имам някаква обща култура и над тия неща..
    Не съм критикувала, не съм поучавала, давам съвет, който мисля, че си е правилен по всичко, което съм изчела...

Ако съм отворена отзад, независимо дали имам и грам култура относно това, моментално ставам годна да давам съвети, така ли ?

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Ако съм отворена отзад, независимо дали имам и грам култура относно това, моментално ставам годна да давам съвети, така ли ?
    Във всеки случай изхождайки от горчивия опит ,ще можеш да й дадеш по-адекватен съвет в присъщия за теб, дразнещ ме стил "Aз с моя приятел правим така и така .... " , отколкото тия тривиални Cosmopolitan-ски съвети

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от Foxa^ Виж мнението
    Във всеки случай изхождайки от горчивия опит ,ще можеш да й дадеш по-адекватен съвет в присъщия за теб, дразнещ ме стил "Aз с моя приятел правим така и така .... " , отколкото тия тривиални Cosmopolitan-ски съвети
    Еми кво да направя, давам съвет от личен опит ...
    То ние едното, ни другото.. щот не ти харесва ...
    Казала ли съм нещо грешно в мненията си, дала ли съм някакъв малоумен съвет ? Не мисля... От какво значение е начина, по който съм го написала...
    Космополитън даже не чета.. просто с малко логика се стига до тия изводи..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си