.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50

Тема: Анален

Цитирай Първоначално написано от magi_dark Виж мнението
    Пробвай когато започне да влиза да се напънеш все едно ще акаш,това отпуска мускула и пениса влиза по-лесно и по-безболезнено!
    недей, че може верно да изскочи нещо ако се напъне много

Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_ Виж мнението
    недей, че може верно да изскочи нещо ако се напъне много
    Ако си е направила клизма няма проблем

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Изпий едно малко да се отпуснеш... малко повече любовна игра да не се притесняваш ... и гледаш да не мислиш за това
    Защо даваш мнения като не си го изпитала на собствен гръб ? Ама то в България със всичко е така .. горовим и поучаваме без да знаем . Човек учи , за да знае. Знае - за да може. Може - за да критикува

Цитирай Първоначално написано от magi_dark Виж мнението
    Ако си е направила клизма няма проблем
    силно ме съмнява да го е направила

Фен Аватара на liglata_bg
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Sisyy Виж мнението
    Проблема е такъв:-С приятеля ми пробваме вече за 5-ти път анален, но мен много ме боли и се отказвам има ли начин да не боли толкова много?
    Опитай в мисионерската с повече лубрикант или ти да си отгоре за да контролираш ситуацията.

Лягаш на една страна, той ляга зад теб и така малко по малко прониква. Твоята задача е да се наслаждаваш, защото този вид секс е адски готин, ако нямаш психологически задръжки. Това е поза "попови лъжички", която на мен лично ми е адски досадна, но пък е добра за първоначално проникване. Ако ти го боцне изведнъж на задна пражка се започват едни болки, спазми, все едно ти се схващат мускулите и болиии. Всъщност, ако стиснеш зъби, мускулатурата се отпуска за около 1 минута и след това всичко се оправя, но най-често през тази минута се отказваш.
    Най-любимата ми поза е мисионерската, ама аз си имам простата и на тази поза чувствам най-голямо удоволствие. Ти като си нямаш простата трябва да си намериш твоята най-любима поза

Цитирай Първоначално написано от AfterSex Виж мнението
    Лягаш на една страна, той ляга зад теб и така малко по малко прониква. Твоята задача е да се наслаждаваш, защото този вид секс е адски готин, ако нямаш психологически задръжки. Това е поза "попови лъжички", която на мен лично ми е адски досадна, но пък е добра за първоначално проникване. Ако ти го боцне изведнъж на задна пражка се започват едни болки, спазми, все едно ти се схващат мускулите и болиии. Всъщност, ако стиснеш зъби, мускулатурата се отпуска за около 1 минута и след това всичко се оправя, но най-често през тази минута се отказваш.
    Най-любимата ми поза е мисионерската, ама аз си имам простата и на тази поза чувствам най-голямо удоволствие. Ти като си нямаш простата трябва да си намериш твоята най-любима поза
    Здравей готин , искаш ли да се позабавляваме :P

Цитирай Първоначално написано от Foxa^ Виж мнението
    Здравей готин , искаш ли да се позабавляваме :P
    Предложение ли ми отправяш? :Р

Предложение ли ми отправяш? :Р
    А не фе ... тиквени семки ! Падаш ли си по елементи на садо-мазохизъм ? Щото като изкарам на дядо дряновицата от село ....

Лягаш на една страна, той ляга зад теб и така малко по малко прониква. Твоята задача е да се наслаждаваш...
    Най-любимата ми поза е мисионерската, ама аз си имам простата и на тази поза чувствам най-голямо удоволствие. ...
    Извинявай, не разбрах, би ли повторил? това наръчник за мъже ли е?

Цитирай Първоначално написано от zuzkata Виж мнението
    +++

Цитирай Първоначално написано от zuzkata Виж мнението
    А къде пише, че това е въпрос само за жени?

Проблема е такъв:-С приятеля ми пробваме вече за 5-ти път анален, но мен много ме боли и се отказвам има ли начин да не боли толкова много?
    А кой е отзад, че не се разбира ?

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Защо даваш мнения като не си го изпитала на собствен гръб ? Ама то в България със всичко е така .. горовим и поучаваме без да знаем . Човек учи , за да знае. Знае - за да може. Може - за да критикува
    Казах ли нещо грешно ? Не, нали... Какъв ти е проблема тогава ?
    Не е казано, че трябва да съм го правила, за да знам как се прави и да имам някаква обща култура и над тия неща..
    Не съм критикувала, не съм поучавала, давам съвет, който мисля, че си е правилен по всичко, което съм изчела...

Ако съм отворена отзад, независимо дали имам и грам култура относно това, моментално ставам годна да давам съвети, така ли ?

Мега фен Аватара на Rabalka
    И мен в началото ме наболява, но след това е хубаво.Ама не е някаква страшна болка.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Абе, правенето на анален секс, доста се доближава до правенето на секс за пръв път.
    -Най-важно е и ти да го искаш и психическата нагласа да не е "Ще ме боли", за да не се свиваш излишно.
    -Да си възбудена и да си овлажнена добре там( с лубрикнт най-добре)
    -Той да действа внимателно и бавно

Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Ако съм отворена отзад, независимо дали имам и грам култура относно това, моментално ставам годна да давам съвети, така ли ?
    Във всеки случай изхождайки от горчивия опит ,ще можеш да й дадеш по-адекватен съвет в присъщия за теб, дразнещ ме стил "Aз с моя приятел правим така и така .... " , отколкото тия тривиални Cosmopolitan-ски съвети

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Във всеки случай изхождайки от горчивия опит ,ще можеш да й дадеш по-адекватен съвет в присъщия за теб, дразнещ ме стил "Aз с моя приятел правим така и така .... " , отколкото тия тривиални Cosmopolitan-ски съвети
    Еми кво да направя, давам съвет от личен опит ...
    То ние едното, ни другото.. щот не ти харесва ...
    Казала ли съм нещо грешно в мненията си, дала ли съм някакъв малоумен съвет ? Не мисля... От какво значение е начина, по който съм го написала...
    Космополитън даже не чета.. просто с малко логика се стига до тия изводи..

Повече лубрикант и трябва да се отпуснеш повече

Много лубрикант,отпусната в мисионерската...... И клизмата преди да зпочнете е задължителна......

Голям фен Аватара на besso
    Не е задължителна клизма, достатъчно е жената да се е отредила в тоалетната. То е хубаво, когато е спонтанно, тия нагласени и уговорени неща не са хубави... А иначе, очаква се след това да има малко нечистотийки, ама когато го правиш с любим човек това не те отвращава. А и не можеш да очакваш там да има цветя Задължително е после мнооого старателно измиване

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Дръж здраво лайното, че може да излезе ненадейно.

Цитирай Първоначално написано от besso Виж мнението
    Не е задължителна клизма, достатъчно е жената да се е отредила в тоалетната. То е хубаво, когато е спонтанно, тия нагласени и уговорени неща не са хубави... А иначе, очаква се след това да има малко нечистотийки, ама когато го правиш с любим човек това не те отвращава. А и не можеш да очакваш там да има цветя Задължително е после мнооого старателно измиване
    За да ги няма тези нечистотиийки,клизмата е задължителна.........Както и миенето след секс,назависимо анален или вагинален........

както казаха другите просто се отпусни максимално , не мисли за болката и естествено трябва да е много влажно там
    She is everything and more
    The solemn hypnotic
    My dahlia, bathed in possession
    She is home to me
    I get nervous, preversed
    When I see her, it's worse
    But the stress is astounding
    It's now or never
    She's coming home (Forever)

Голям фен Аватара на chushkopek
    Както казаха милион пъти преди мен, отпусни се и ползвайте лубрикант.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си