- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален
Лягаш на една страна, той ляга зад теб и така малко по малко прониква. Твоята задача е да се наслаждаваш, защото този вид секс е адски готин, ако нямаш психологически задръжки. Това е поза "попови лъжички", която на мен лично ми е адски досадна, но пък е добра за първоначално проникване. Ако ти го боцне изведнъж на задна пражка се започват едни болки, спазми, все едно ти се схващат мускулите и болиии. Всъщност, ако стиснеш зъби, мускулатурата се отпуска за около 1 минута и след това всичко се оправя, но най-често през тази минута се отказваш.
Най-любимата ми поза е мисионерската, ама аз си имам простата и на тази поза чувствам най-голямо удоволствие. Ти като си нямаш простата трябва да си намериш твоята най-любима поза![]()
Казах ли нещо грешно ? Не, нали... Какъв ти е проблема тогава ?
Не е казано, че трябва да съм го правила, за да знам как се прави и да имам някаква обща култура и над тия неща..
Не съм критикувала, не съм поучавала, давам съвет, който мисля, че си е правилен по всичко, което съм изчела...
Ако съм отворена отзад, независимо дали имам и грам култура относно това, моментално ставам годна да давам съвети, така ли ?
Абе, правенето на анален секс, доста се доближава до правенето на секс за пръв път.
-Най-важно е и ти да го искаш и психическата нагласа да не е "Ще ме боли", за да не се свиваш излишно.
-Да си възбудена и да си овлажнена добре там( с лубрикнт най-добре)
-Той да действа внимателно и бавно
Еми кво да направя, давам съвет от личен опит ...
То ние едното, ни другото.. щот не ти харесва ...
Казала ли съм нещо грешно в мненията си, дала ли съм някакъв малоумен съвет ? Не мисля... От какво значение е начина, по който съм го написала...
Космополитън даже не чета.. просто с малко логика се стига до тия изводи..
Много лубрикант,отпусната в мисионерската...... И клизмата преди да зпочнете е задължителна......
Не е задължителна клизма, достатъчно е жената да се е отредила в тоалетната. То е хубаво, когато е спонтанно, тия нагласени и уговорени неща не са хубави... А иначе, очаква се след това да има малко нечистотийки, ама когато го правиш с любим човек това не те отвращава. А и не можеш да очакваш там да има цветяЗадължително е после мнооого старателно измиване
![]()
Дръж здраво лайното, че може да излезе ненадейно.
както казаха другите просто се отпусни максимално , не мисли за болката и естествено трябва да е много влажно там![]()
She is everything and more
The solemn hypnotic
My dahlia, bathed in possession
She is home to me
I get nervous, preversed
When I see her, it's worse
But the stress is astounding
It's now or never
She's coming home (Forever)
Както казаха милион пъти преди мен, отпусни се и ползвайте лубрикант.