.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Прическа?

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България

Прическа?

Значи с класа ми ще ходим на дискотека в края на ваканцията и искам да си направя някаква хубава прическа,но нямам идеи.Ако може да поствате снимки на каквито и да е прически,които смятате за подходящи.Ще отида при фризъор,така че не е нужно да са лесни,да обяснявате как се правят и т.н.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...о-място-) прически колкото щеш

Мега фен Аватара на strawberry88
    Накъдри се с маша, изправи се, може и някоя плитка да направиш.Какво искаш?

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ще ходиш на фризьор за дискотека о.О
    Аз обикновено както и да си направя косата рано или късно се разваля ;д .. така че не мисля, че има смисъл от фризьор чак
    Бих ти препоръчала да се накъдриш примерно с маша или преса... или дори и някаква прическа да е, да не е нещо за което чак на фризьор да ходиш.. за какво да даваш излишни пари

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Просто имам нужда от подстрижка и реших,че така или иначе ще ходя на фризъор,поне да отида преди дискотеката и да не се мъча,понеже хич не ме бива във фризурите.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

На фризьор за едната дискотека?!?!

https://www.facebook.com/pages/%D0%9...327265?fref=ts

Тук има много.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Накъдри се с маша, изправи се, може и някоя плитка да направиш.Какво искаш?
    И аз не знам какво искам,за това се обръщам към вас.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз обикновено както и да си направя косата рано или късно се разваля ;д .. така че не мисля, че има смисъл от фризьор чак
    Не е така!На фризьор, като ходя ми седи прическата с дни, сякаш е току що направена.Не се разваля бързо, както в домашни условия.

Banned Мега фен
    Бих ти препоръчала да се накъдриш примерно с маша или преса... или дори и някаква прическа да е, да не е нещо за което чак на фризьор да ходиш.. за какво да даваш излишни пари
    +

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Не е така!На фризьор, като ходя ми седи прическата с дни, сякаш е току що направена.Не се разваля бързо, както в домашни условия.
    нормално.. ама.. за едната дискотека ?!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    К'во пък ви бърка вас дали ще ходи на фризьор заради едната дискотека,макар че момичето ясно каза,че и без това ще ходи на фризьор та иска да съчетае двете неща ... Аз познавам хора,които ходят поне по един път в седмицата при фризьорите си за да им направят прически и к'во?!Като имат финансовата възможност или имат познати фризьори к'во лошо има?!

Авторке,кажи ни нещо за косата си де ... Дълга ли е,къса ли е,къдрава/права,с или без бретон ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Banned Мега фен
    казваме и кое е по-добре и защо... никой не и е казал - НЯМА ДА ХОДИШ НА ФРИЗЬОР ! ... учудваме се,защото едната дискотека не е нищо......... кусур ако не си покажеш злобата във всеки твои коментар

Град
    Ами нека съм злобна ама поне не изглеждам като малко завиждащо момиченце ... Как можела да ходи на фризьор за една дискотека о.О Авторката е решила да съчетае полезното с приятното (подстригването и направата на прическа),а вие говорите така сякаш е единствената,която го прави,а реално в салоните сряда,петък и събота е пълно с момичета,които ходят за прически,защото вечерта ще са на заведение и/или на дискотека и в това няма нищо лошо или странно Да не говорим,че не всички са толкова добри в ръцете та да могат сами да си направят нещо ново и различно ...
    Между другото за едно учащо дете едва ли едната дискотека с класа (а и заведение най-вероятно преди диското) е нищо - все пак не ходи всяка седмица някъде с тях и е нормално да иска да изглежда по-различна ...

Banned Мега фен
    не знаех,че съвета как да не дава пари напразно е завиждане .. и да... не е единствената и все пак това е едната дискотека... дори и да ходи рядко там отива да се забавлява,а не да мисли дали няма да и падне някоя фибичка ... а за това дали сам можеш или не - приятелки бол ... все тая... форум е - всеки изказва мнение...ние просто и дадохме съвет.. а и даа не казвам други ситуации в дискотека,когато всички са небрежни и с някакви парти роклички,а ти отиваш като на гала вечеря

Град
    Амиии на мен ми звучи по точно този начин ... Пък може и да греша,знам ли?!
    И нима фризьорите могат да правят само прически като за гала вечери?! о.О
    Един рошав,небрежен кок или хубава плитка са си супер за диско - нито се разваля лесно,нито е нещо прекалено елегантно,а пък ако иска да се поглези к'во лошо?!
    В крайна сметка темата не е "Да отида ли на фризьор за прическа" и не мисля,че е нужно всички да повтаряте как не си струвало да го прави ...
    Предлагам да прекратим спам-а,защото авторката едва ли има нужда от него.

По темата:Ще изчакам авторката да даде подробности и после ще давам идеи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си