- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Няколко въпроса..
1. Ходили ли сте на сауна? Защо сте ходили, разкажете.
2. Косата ми се омазнява доста лесно, не съм се боядисвала досега. Тъй като всички, които да се боядисвали, косите им са по-сухи. Мислите ли, че ще има ефект?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
1.Да ходила съм,защото има един хотел с вътрешен басейн,плащаш 10лв. и позлваш още няколко услуги,включително сауна и се възползвах.
На мен ми е трудно дишането там и не ме кефи,иначе е приятно и полезно.
2.Може и да има,зависи.Боядисаните са по - сухи,защото са изгорели.
Моята коса също се омазнява много бързо и въпреки,че краищата и са сухи(от третиране),корените си се омазняват.
несам ходил на сална 6тото имам жакузи в нас и неми триабва ..!!Мозе да ти се омазниава косата застото си мазна и дебела дебела ли си..!!Мисля 4е 6те има ефект..!!
Ако бях учителка по български щях да получа инфаркт.
Ходила съм на сауна и не ми харесва. От жегата ми пада кръвното и ми става много зле.
Косата ти няма да спре да се омазнява, ако се боядисаш. По-добре си прави домашни маски за мазна коса.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Хасанчо обаче яко троли с този правопис.
На сауна не съм ходила, сега като прочетох поста на Хаяши съвсем се отказах. И относно това за боядисаната коса, да вярно е. Косата става по - суха, защото изгаря малко или много, но не си мисли, че ще е винаги така. Моята месец след боядисването се възстанови и почна отново да се омазнява бързо.
^^^ Благодаря много за отговорите![]()
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Не съм ходила на сауна,но мисля да опитам.
Що се отнася до косата ти,може би самият косъм е такъв,зависи от много неща.Също така съм чувала,че когато косата се мие прекалено често започва да се омазнява бързо,моята например лятото като я мия всеки ден имаше нещо вярно в това,но сега зимата 3 пъти в седмицата и си е 6.. ако я изправяш също много често,може и от това да е.![]()
Благодаря още веднъж!