- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Фитнес тренировки и хранене
Влязох, за да напиша тази тема, понеже се нуждая от съвет малко така.. Значи първоначално от края на миналата учебна година, тва ще рече юли месец 2012г., почнах да тренирам с упражнения само, с цел резултати.. И тренирах цялото лято обаче пък после започнах в двора на едно даскало стрийт фитнес, тоест там на успоредката 5 серии по кофи еди колко си броя, лицеви, набирания и тн. и взех че се зарибих, резултатите дойдоха бързо и така, също така и тренирах в нас, вдигах щанга от лег там, бицепсово сгъване, пак лицеви от по-трудните и коремни на лежанка... Кофички пак в нас понеже имам всякакви уреди и т.н. И отскоро пък сега започнах да ходя на една зала близо до нас... Но се замислих тъй като все още съм малък, дали не може пустия фитнес да ми навреди по някакъв начин... Все пак още нямам 14 и много скоро ги правя, но въпреки това... Като ходим с един приятел, не сме се съветвали до сега с инструктор, и някои упражнения дори ни казват, че правим грешни. Но не е до това, а до тва дали не правим прекалено големи тежести и т.н. Пък и откакто тренирам, и преди бях казал, че съм дръпнал тая година само 3,4 санта май, а предишните 2 години по над 10 на година... Колкото и невъзможно да ви се струва, ако ви се струва.. Та за това се притеснявам... Вярно е, че не може всяка година по 10 и повече см да качвам, ама все пак повече от 3,4 санта да бях пораснал 2012г. И другия ми въпрос: Какво мога да ям докато съм на училище в голямото, което да е здравословно? Тъй като ми дават пари за даскало, в смисъл не си взимам неща от нас. Смисъл всеки ден ходим с приятелите до едни закуски и винаги си взимам по една мазна пица и след като я изям, винаги съжалявам... И това ми е проблема. А не може и да тренирам, и да се храня така. При положение, че ям такива неща ВСЕКИ ДЕН... Чакам вашите мнения и благодаря предварително...
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd