.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Question Възможно ли е майка ми наистина да обича повече сестра ми?

Здравейте!Аз имам сестра ,която е 8 години по-голяма от мен и е 18+.Тя ядосва майка ми и преди много се караха ,а аз се спуквам от учене и не се карам никога с нея ,а имам чувството ,че обича нея повече.Когато аз се разболях не ми обърна внимание ,а когато заразих сестра си (без да искам) почна да ми казва ей вирус защо я зарази ?не знам на шега или в пряк смисъл но ме засегна.После започна да купува лекарства за нея ,а аз боледувах 2 седмици и не ми обърна такова внимание.Забелязвам го по много начини ..просто това е едно от последните неща ...с течение ако има и други в такова положение ще споделя и други случки .Само моля приемете го сериозни и изразете вашето мнение по въпроса възможно ли е да обича нея повече..?Дори понякога ми се плаче..

Мега фен Аватара на strawberry88
    Според мен и двете обича еднакво.Спокойно!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Понякога родителите или единият от тях има слабост към едно от децата си,не че не ги обича поравно.

Например една приятелка,с която съм израстнала също има по-голяма сестра,която е на 23 и до ден днешен сякаш майка и винаги е имала по-голяма слабост към нея (по-голямата).

Не знам тези теории до колко са вярни,но просто отбелязвам и лични виждания.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Да, съвсем възможно е родител да обича 1-то дете повече от другото. Дали това е така при тебе не знаеме...

ами имам такива опасения..смисъл аз обичам сестра си много също ,не я мразя или нещо такова.Забелязвам го всеки ден..отношението и въобще..абе ще се примиря кво да се прави ..искам любов ,а ми е трудно да я получа....Благодаря ,че се изказахте по въпроса ми

Ами колкото и да звучи гадно, може и да има по-голяма слабост към нея. Да те успокоя, не е грешката в твоя телевизор и не само твоята майка е така. Моята си обича повече брат ми... и ние имаме голяма разлика, ама тя него си го гледа повече, грижи се повече за него, той като е вкъщи (не живеем заедно) тя не ми обръща особено внимание, ако нещо му има все той милия, невинния, горкия и тн..
    Ама то се свиква някак.. не казвам, че и мен не ме обича.. просто отношението е ужасно различно..
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Да, съвсем възможно е родител да обича 1-то дете повече от другото. Дали това е така при тебе не знаеме...
    ^
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

при нас мама обръща повече внимание на брат ми а тате на мен

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    За това ми е добре като единствено дете.

anonymous708973
    Guest
    Има я и тази възможност, но обстоятелствата, от които си си извадила това заключение, са просто нелепи.

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Ами колкото и да звучи гадно, може и да има по-голяма слабост към нея. Да те успокоя, не е грешката в твоя телевизор и не само твоята майка е така. Моята си обича повече брат ми... и ние имаме голяма разлика, ама тя него си го гледа повече, грижи се повече за него, той като е вкъщи (не живеем заедно) тя не ми обръща особено внимание, ако нещо му има все той милия, невинния, горкия и тн..
    Ама то се свиква някак.. не казвам, че и мен не ме обича.. просто отношението е ужасно различно..
    +

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Аз мисля,че ви обича по равно.

Супер фен
    Обича ви по равно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си