.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    Фен
    Град
    Варна

Дали е сводник?

Момиче съм на 18 години и преди седмица се запознах с мъж на 26 чрез интернет сайт. Продължихме да си пишем във скайп. Уверяваше ме колко съм хубава и колко му допадам след което ми предложи 5000 евро за 5 часа прекарани в постоянен секс. Прати ми и негови снимки и каза, че работи като корабен инжинер. Не е от България, но ще идва тук за няколко дни. Каза ми че си има приятелка, но просто искал да пробва нещо по-различно, защото винаги е харесвал по- млади момичета.
    Предложи ми да се видим в хотел по мои избор, дори можело и през деня само и само да не се притеснявам. Предложи ми да си взема и приятел, ако така ще ми е по-удобно. Cъщо да ми изплати парите по банков път ден преди да се видим.
    Не съм наивна, но след като няма да се качвам в никакви коли, да ходя на непознати места и ме оставя аз да избера има известна доза сигурност. Не мога просто така да се доверя, но сумата е наистина примамлива. Към момента живея сама, а след седмица заминавам при семейството си което е извън страната. Наистина не знам как да постъпя.. Знам че има уловка, но просто не се сещам каква е! Пък има и вероятност ако наистина ми изплати парите да не ме види изобщо ;д
    Моля за съвет!
    "People die but legends live forever"

Нали не очакваш отговори различни от "Как може да се продаваш така?"?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Вземай го, 5 часа нон стоп секс от мъж е добро предложение.
    Ако тръгна да разсъждавам над всичко написано, ще взема да стигна до извода, че пишеш роман и търсиш някво вдъхновение тук.
    На 26 години е малко вероятно да си плаща по толкова, също толкова реално е да е корабен инжинер.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Ако толкос ти трябват парите парите давай, продавай се, но все пак се замисли струва ли си да ставаш на курва, макар и само за една нощ?
    И все пак е възможно да е някой сводник, да стане уж забавяне от банката с превода, и пред въпросният хотел да те причакат няколко яки мъжаги, да ти теглят един здрав шамар ( или кърпичка с някакво приспивателно ), колкото да те натоварят в нечия кола, и айде готова си за продан няйде из чужбината.
    Последно редактирано от DragonLady : 12-09-2012 на 21:22

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Не ставате за тролове, бе.. просто не ставате :/
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Вземай го, 5 часа нон стоп секс от мъж е добро предложение.
    Ако тръгна да разсъждавам над всичко написано, ще взема да стигна до извода, че пишеш роман и търсиш някво вдъхновение тук.
    На 26 години е малко вероятно да си плаща по толкова, също толкова реално е да е корабен инжинер.
    За първи път да съм на едно мнение с теб... относно последното изречение де...

Да ти даде толкова пари.. при положение, че си има приятелка плюс това.. хм, съмнейшън ...
    пък и 5 часа секс нон стоп... къв е тос бе

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Поне си от тези,които си признават,че биха се продали за такива солидна сума пари,но бъди сигурна,че има някаква уловка.Съгласна съм с dream.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    За първи път да съм на едно мнение с теб... относно последното изречение де...

Да ти даде толкова пари.. при положение, че си има приятелка плюс това.. хм, съмнейшън ...
    пък и 5 часа секс нон стоп... къв е тос бе
    Защо не, за теб бих дал, но нея не я знам как изглежда.
    Имам един любим израз- От където дошло, там и отишло
    Кинти се изкарват по много начини, лесно изкарани се харчат също толкова лесно, нормално е и често срещано.
    Каприз е

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Като 'корабен инженер' едва ли са му точно лесно изкарани парите

Голям фен Аватара на Mladenoff
    За 10 бона дет' се вика и аз свалям гащите, хаха Недейте я съдете момичето, в тая криза т'ва си е солидна сума Вземи си някъв здрав приятел, най-добре няколко, за да не стане някакъв фал, ако си решена да действаш Т'ва е моето мнение

П.П. Корабен инжинер в чужбина ? Хммм, мисля си, че тия пари ги вади за половин месец...

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    ^+ по-добре да не е един приятел и като отидете проверете стаята, да няма други и след т'ва да те чакат пред вратата. Къде ще си намериш такива търпеливи приятели не знам, но честно казано си е страшно. Аз не знам дали бих посмяла, не за имиджа, не за парите, а за сигурността ми. Помисли си и ако ще го правиш се подсигури колкото можеш.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Супер фен Аватара на nymphadora
    Само гледай да не пукнеш след 5 часа нон-стоп секс.Наскоро четох за една такава дама.

Фен
    Град
    Варна
    Отдъхах се.. не ми се рискува пък и не бих го направила.. Но ако пък ми изпрати парите, а аз не изпълня моята част може ли след това да ме намери по някъкъв начин,след като не знае личните ми данни
    "People die but legends live forever"

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Не мисля, че изобщо ще ти изпрати пари.. Не се замесвай с тия книжни хвърчащи неща.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Голям фен Аватара на besso
    На 26 години и да изкарва толкова пари, че да може да си позволи да даде 5 000Е за един секс... Само това трябва да ти светне лампичката, че нещо не е наред.

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Тая дано да е трол , иначе е тъпа като кутия с камъни !

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Пф, той за 10 бона ще изчука целия ни манекенски елит, няма да ги даде на някоя непозната, която даже не е виждал.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на besso
    Тъпа като саксия с мушкато дет се вика

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    На 26 години от къде ще ти извади 5000 евро? Възможно е нали, ама..

Цитирай Първоначално написано от bellzee Виж мнението
    Пък има и вероятност ако наистина ми изплати парите да не ме види изобщо
    Ако ти изплати парите по банков път ще има някаква информация за теб.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на draid
    Сииилно ми намирисва работата. По-добре не рискувай. Ако има толкова много пари, на него няма да му е проблем да изчука и много по-хубава от теб.

П.С. Много си зле....

Цитирай Първоначално написано от besso Виж мнението
    На 26 години и да изкарва толкова пари, че да може да си позволи да даде 5 000Е за един секс... Само това трябва да ти светне лампичката, че нещо не е наред.
    Абе той, ако наистина е това за което се представя, ще ги изкарва за половин месец тия пари. Въпроса е кой би дал толкова за да прави секс с някаква наивна хлапачка.
    Последно редактирано от draid : 12-10-2012 на 11:23

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Кой троли? Тя нас или той нея? ;д За 10бона 3 месеца сутрин обед и вечер ше чука курви, дето са 10 пъти по-красиви и по-опитни от теб, така че не се надявай.
    Temet Nosce

벨야카

СЕКС СЕКС МАНЯК, СЕКС СЕКС МАНЯК

Banned Супер фен
    Айде за фъна приемаме, че написаното е вярно, за да си начеша пръстите...

Е, с тая 'хубава' /удобна/ ценностна система и морал как може да си толкова тъпа?

Ще му се предлагаш за 5 часа...Взимаш си го за приятел и за половин година ще си "изкарала" 60 бона от едното нищо. Това е хитрият и цивилизован начин за проституция. Като можеш да се прежалиш да те порят цял ден за някви си мижави 10 хилядарки, ще можеш и да се прежалиш да си пиеш кафето с него за половин година, но да получиш истински пари и облаги. Птичката веднъж ти каца на рамото...А ти ще я наебеш в някой хотел като евтина курва и ще я пуснеш да отлети. Ми, като не си знаеш цената така става. (Или може би много добре си я знаеш?)

И курвенски номера не могат да въртят жените вече...Ужас.
    Феминизмът и криворазбраната еманципация така ви провалиха, че и за курви не ставате.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    И курвенски номера не могат да въртят жените вече...Ужас.
    Феминизмът и криворазбраната еманципация така ви провалиха, че и за курви не ставате.
    пхахаха...това вече е грубо, но подкрепям, макар че много се разсмях

най-безумното ми е...ако си се навила да отидеш и да вземеш приятел с тебе как по дяволите ще му обясниш къде трябва да ходиш - "Отивам на една среща от интернет, хайде да ме изпратиш до хотела и да ме чакаш 5 часа в лобито"
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    ^ Всъщност и аз за това се замислих :д

Иначе, тази тема е много интересна, ако момичето не е трол.
    Откъде е този младеж?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си