.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Exclamation 6 клас проблем

Има едно момиче (познато започване нали?) което харесвам.Започнах спокойно като просто си тръгвах с нея до едно място.След около седмица я изпращах до вкъщи.В края на седмицата тя започна да ме игнорира!?!?!?!?!?!?!?!?!Обърках се!
    Въпроса ми е грешка ли направих? Бележка: Мисля че искаше да ме разкара.

Повече от фен Аватара на thelover3
    Цитирай Първоначално написано от vladko2000 Виж мнението
    Мисля че искаше да ме разкара.
    (y)
    Просто не си и интересен. Приеми го.

Въпроса ми е грешка ли направих? Бележка: Мисля че искаше да ме разкара.
    Явно само те е използвала !

Голям фен Аватара на ♠Joker♠
    Цитирай Първоначално написано от SunnY-girL Виж мнението
    Явно само те е използвала !
    Използвала го е, за да не се прибира сама?

Възможно ли е да си казал\направил нещо, което по някакъв начин да я е засегнало и затова да се държи така ? Ако не, очевидно мацката е решила че не си и интересен, както казаха и преди мен.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Усетила е, че си лапнал по нея, и е започнала да върти опашка и да се прави на "недостъпна".
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    6 клас, о боже..вие домашни нямате ли за писане...
    да ви имам проблемите

Мега фен
    Град
    Earth...
    От кога пък 6то класниците имате проблеми ?

Голям фен Аватара на Illusion772
    Сорри брат ама момичета в 6ти клас трудно си вързват обувките и гледат там ония анимираните фейчки , и много не стават за любов/връзка/флирт или каквото там ти е минало през главата
    А относно това което някои по-горе спомена за това че се прави на недостъпна - не е така , просто и тя не знае какво иска

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от thelover3 Виж мнението
    (y)
    Просто не си и интересен. Приеми го.
    +1
    ^^^
    Бургас <3

Говорихме по скайп и каза че не е така.Странно. Дадох и едно домашно и ме опсипа с комплименти.Попитах я дали иска да се видим и тя ми каза че не може и ми се извини многократно. И какво точно е проблема с 6 клас. Все пак ставаме тийнове след 1 година?

Banned Мега фен
    Говорихме по скайп и каза че не е така.Странно. Дадох и едно домашно и ме опсипа с комплименти.Попитах я дали иска да се видим и тя ми каза че не може и ми се извини многократно. И какво точно е проблема с 6 клас. Все пак ставаме тийнове след 1 година?
    как го сметна това

каза неееееееееееее и после ми каза че съм супер. Казах и чи
    е не съм но тя настоя

Голям фен Аватара на .Wonder
    Относно "ставаме тийнове след 1 година" не съм съгласна. Да, вярно е, че "тийн" идва от "thirteen", което на английски означава тринадесет, но съзряването не идва в един момент. Съзряването се случва постепенно. Измерва се в наученото, преживяното, изговореното, приетото, отхвърленото, изплаканото, щастливото...
    Не разбирам защо за теб "тийн" означава, че вече си достатъчно пораснал да драматизираш. Аз винаги съм искала да си остана дете и отхвърлям манията по порастването."Тийн" не е възраст, на колко години се чувстваш и какво си преживял е.

1. Да си мачкан от побойник?
    2.Да виждаш някой, как умира, всеки ден?
    3.Не искам да драматизирам, но сериозно а съм виждал гадости и тн. И докато момчетата о класа вършат глупости и тн. аз ги гледам, как падат и скоро сигурно ще се боцкат

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Пич, не се занимавай. Ти не виждаш ли кво се случва? Написал си й домашното и тя обсипва с комплиметни, каниш я да излезете, но отказва мило. Към какви мисли те навежда това?
    ^^^
    Бургас <3

не я канех на среща, само да се видим, но може би бързам :І

Цитирай Първоначално написано от rusoto_baby_f Виж мнението
    6 клас, о боже..вие домашни нямате ли за писане...
    да ви имам проблемите
    И аз тва си помислих като прочетох темата.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на Illusion772
    Честно - чета какво пишеш , и все повече ми се изяснява каква е ситуацията защото вече съм я преживявал ,и съм абсолютно сигурен че каквото и да ти кажем или посъветваме свързано с това да я оставиш - ти просто няма да ни послушаш . А темата си публикувал с надежда някой да ти даде малко кораж като ти каже " Давай жребецо" или пък да ти хвърли едни карти Таро за да ти каже вече очевидното , но........
    Прави каквото си решил , може и да се получи , но недей да изпадаш в крайности и преди да направиш каквото и да е било се замисли дали ще си струва
    Дано моя опит да ти помогне .......

Мега фен Аватара на Chacho
    Добряк си, ма си лепка. Ще те държи за приятелче, ма ще ти отказва нещо повече. Карай както намериш за добре, сега ти трябва опит. Акълът, който ще ти дам е, че има смисъл да си добър и това никога няма да ти попречи. Но разбиранията ти за добротата предстои много да се променят. Тоя съвет е за след няколко години, ако случайно си помислиш, че светът е черен и работи наопаки. Дано ти улегне някъде надълбоко в съзнанието за тогава! Другото което е: всеки пада понякога, но човек се е провалил тогава, когато не се изправи отново.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

6 клас малко акъла ти наистина не трябва да е там ама... Ами прави се малко на по недостъпен и ти, и ако те потърси - значи те харесва. Ако не те потърси, добре , че не си я потърсил ти

Мега фен Аватара на Chacho
    Абе я не се правете на интересни с тия домашни. Знаете ли кога момченцата не си пишат домашните на тая възраст? Когато нямат мацки, пред които да се фукат, че са умни. И без тва половината дечица, дето сте с 1-2 годинки по-големи от него и му давате тоя акъл, както сте си писали домашните, така и нищо не ви е влезнало в главата, така че примерът ви е крайно неудачен.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Само те използва-на тези години нито ти, нито тя знаете какви са ви приоритетите. Отдръпни се и си гледай живота. Момичета бол, много ще изпращаш, за много ще страдаш и много ще обичаш. Това вмомента не е нищо, така че не си го слагай на сърце, защото в един момент, когато наистина имаш проблем и влагаш чувства, ще те боли страшно.

да не съм банален като тея с домашните та аз ще ти кажа гледай анимаций момче малък си още пък и момичетата на тащ възраст не ги интерсуват такива неща те си гледат барби апък момчетата на твоята възраст гледат dragon ball

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Tва да се праи на недостъпна е кат тест, да види дали ше и тичаш по гъза. Някои го правят съзнателно, някои несъзнателно. Не треа да и тичаш по гъза. Ама не очаквай да стане нещо с тва момиче, на повечето хора в добрия случай им трябват поне 2-3 провала преди да разберат какво да рпавят.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си