- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля ви помогнете !
Здравейте знам,че има страшно много такива теми но не можах да получа точен отговор.Та така с приятеля ми правихме секс с презерватив , и той поиска да свърши на кръста ми . Свърши след това ме избърса но мен ме е страх да не останало малко сперма и да се е стекло към влагалището , защото четох це може да се забременее от такава случкаТа според вас има ли някаква вероятност да е станало някой гаф ?
Нали те е избърсал? А и да не беше от кръста, чак до входа на влагалището да иде, е няма как. Сперматозоидите имат опашки, ама нямат криле![]()
мерси но все пак се бях стреснала .. (blush)
Последно редактирано от chocolateeeee : 12-10-2012 на 00:54
Е, той ти е свършил на кръста, избърсал те е ... как ще попадне сперма в теб... сперматозоидите все още не могат да скачат!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аман от малоумни въпроси.
Първо се образовай и тогава прави секс
Аз съм достатъчно образованапросто се бях притеснила и ти си имала моменти на паника
. А това е сайт за да дадеш съвет или да помогнеш с нещо , а не да нападаш и обиждаш аман от тази ЗЛОБА !
Не е злоба..Друг е въпроса ако ти го възприемаш така..![]()
Ако имаше достатъчно, да не кажа дори елементарна сексуална култура щеше да знаеш начините за забременяване.
Знам начините за забременяване не се безпокойИсках само да попитам дали има някаква вероятност защото при анален секс съм чувала че има случей на забременяване когато спермата тръгне към влагалището
НЕ СЪМ ТЕ ВЪРЗАЛА ДА МИ ПИШЕШ В ТЕМАТА И ДА ОТГОВАРЯШ ! ТАКА ЧЕ МОЖЕ ДА НАПУСНЕШ И БЕЗ ТОВА НЕ ПОМОГНА С НИЩО ,ОСВЕН ЧЕ ИЗРАЗИ НАПЪЛНО НЕЖЕЛАНО НЕГАТИВНОТО СИ МИСЛЕНЕ
![]()
Последно редактирано от chocolateeeee : 12-11-2012 на 01:04
![]()
![]()
ааа не няма такава тема просто много яка
няма как сперматозоидите да отидат до влагалището (от кръста)
позаинтересувай се малко не несе притеснявай за глупости
![]()
Ако някой сперматозоид е бил достатъчно поврътлив, че да свърши работата поне ще си имаме български Меси.
Ее, чак пък толкова.
Schhh! Hear the silence...