.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Je7 Виж мнението
    Ти ли се правиш на пораснал? Дълбоко влюбен в някакво момиче, обаче не ти стиска да й кажеш, а си я правиш на 3д модел.
    По тая логика ще излезе, че съм влюбен и в него
    http://prikachi.com/images/397/5597397O.png

На някои хора им доставя удоволствие да научават нови неща, на други като теб явно да ръсят глупости и да си чешат пишката.

Повече от фен Аватара на Je7
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    По тая логика ще излезе, че съм влюбен и в него
    http://prikachi.com/images/397/5597397O.png

На някои хора им доставя удоволствие да научават нови неща, на други като теб явно да ръсят глупости и да си чешат пишката.
    не, не ми схващаш съвсем логиката,
    ама е възможно, ти си знаеш. Хора всякакви. Има някои дето не само на мъже и на жени, ами и на животни посягат, така че...

а иначе за последното си прав, ама ако на теб тва не ти е кеф начи явно залиташ повече към бойко...

П.П.: Що си изливаш така гнева върху невинните като гейм фен98, нараних ли те? истината боли

Повече от фен Аватара на Game_Fan98
    не, не ми схващаш съвсем логиката,
    ама е възможно, ти си знаеш. Хора всякакви. Има някои дето не само на мъже и на жени, ами и на животни посягат, така че...

а иначе за последното си прав, ама ако на теб тва не ти е кеф начи явно залиташ повече към бойко...

П.П.: Що си изливаш така гнева върху невинните като гейм фен98, нараних ли те? истината боли
    Да го излива............
    Въобще не се ми пука за него.......
    Много такива съм виждал.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Да повторя още веднъж, че на някои им е приятно да научават нови неща, които да се ползват с дадена цел, в случая на б.б. ще е късометражна анимация за конкурс. Защо ли се мъча да ти обяснявам, да взема да ти го нарисувам.

@GameFan98
    Понеже съм добър ще ти дам жокер- 2.5 D

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си