.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: учите ли?

Smile учите ли?

Обичате ли да учите?Редовно ли си учите уроците?Каква ви е последната оценка и по какво?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Честно да си кажа , уча по предметите,които ме интересуват за кандидатстване - история , БЕЛ отвреме навреме и тук там Английски , иначе не си давам зор. За мое щастие паметта ми е добра и запомням едно 90 % в час.
    Дали обичам да уча - не, обичам да чета,но каквото аз си реша, обичам да уча нови и интересни неща, а не нещо ,което ми е наложено отгоре,щото някой така е сметнал за правилно.
    maDamn

Мега фен Аватара на strawberry88
    Не обичам да уча.По някои предмети мразя да уча!Много рядко се случва наистина да ми се учи. Последната ми оценка е 5 по английски.

Повече от фен Аватара на maximxxl
    Уча е силно казано, обичам да чета интересни неща. и както каза Грангер чета неща , които са ми интересни, а не които са ми наложени отгоре. 6 по биология
    Последно редактирано от maximxxl : 12-10-2012 на 19:38

Зависи по кой предмет уча , ако е някой който ми харесва уча с удоволствие.
    Уча си редовно
    "6'' по БЕЛ

и при мен уча е твърде силно казано... гледам да слушам в час и вкъщи си чета книги и изобщо неща, които са ми по интересни...
    6 на класното по Математика

и на мен не ми харесва да уча.. мързела се казва думата, но всеки ден се старая да отделям най-много 2 часа за учене и така нещата се получават.. трудно ми е по физика, там с големи мъки разбирам нещата.. лесно ми е с езиците, биологията и химията, защото са ми интересни.. а последната оценка.. май да беше 5 и 6 по информатика..

Аз уча всичко ..дали ми е интересно или не няма значение..Уча по няколко часа,защото проблема ми е ,че не се опитвам като зубърите да наизустя ,а да го разбера и ми отнема повечко време.При мен няма стимул от родителите ,защото не ги интересува дали имам 6 или 4 ,но пък аз искам да имам 6 и да съм сигурна в знанията си
    5 по Английски език

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Не обичам да уча.По някои предмети мразя да уча!Много рядко се случва наистина да ми се учи. Последната ми оценка е 5 по английски.
    Подобно, но с по-малко омраза.

Всъщност напоследък ми доставя кеф да изкарвам 6-ци. (преди не ми пукаше много много).

Биология 5
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

По принцип не. Минавам между капките винаги и то с отличен.
    Не съм отварял учебник от 9 клас и последната ми оценка е 6 по Право. (даскала е мой чорап) ;d

Не обичам да уча. Гледам да запомня нещо в час и вкъщи за около 10 минути преглеждам урока А последната ми оценка е 6 по Руски

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    За мое щастие паметта ми е добра и запомням едно 90 % в час.
    Дали обичам да уча - не, обичам да чета, но каквото аз си реша, обичам да уча нови и интересни неща, а не нещо, което ми е наложено отгоре, щото някой така е сметнал за правилно.
    Това. + Това, че обичам да уча по английски и биология - интересни са ми. Последна оценка (всъщност 2 са) - 6 по ИТ и 4 по етика и право.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Последната ми е 6 на класната по БЕЛ
    maDamn

Опитвам се да уча редовно, но не успявам и обикновено уча преди изпита. Последната ми оценка е 6 по Психология на личността.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Само по география. ;дд Иначе последната ми оценка е 6 по...география;дд

Обичам да уча, но понякога ме домързява. Уча си редовно само по математика, физика и английски - предметите, които ще ми трябват при кандидатстването. По история я запомня нещо, я не, а по география ми е нужно да си прочета урока в междучасието и съм готова. Домашните редовно ги пиша. Последната оценка ми е 5 по физика - супер много ме е яд за нея.

Супер фен Аватара на scrooper
    "Уча" само по Математика, в смисъл че си давам зор там. Също така научавам доста по немски и английски с гледане на филми и четене, но тук не си давам зор, така че :р
    За интересите си правя много, за всичко останало съм супер посредствена.
    Последна оценка - 6 по Математика.
    always late but worth the wait!

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Мразя да уча. Адски рядко сядам да уча (да не казвам никак) .Последната ми оценка е 6 по специалния ми предмет
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на Зайче..
    не, не обичам да уча. изобщо.
    уча само и единствено по математика и тук там по биология.
    последната ми оценка в бележника е 2 по география ;d
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Изключително много мразя да уча, но когато се наложи-няма как.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    Не е Любимо знаимание на никой , но с еналага...до колкото ученето на уроците - пиша си най-важното от урока прочитам го 2-3 пъти и квот съм зпаомнила т'ва е ...последна оценка - 5 по математика на класно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си