- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Имам нужда от помощ. Косата ми...
За пръв път в живота си правя нещо толкова глупаво, че да съжалявам. Доста хора казват, че е "само коса" до вчера аз също го твърдях. Но просто ще откача.
Не знам по каква причина снощи хванах ножицата и си отрязах сама плитката. Косата ми е страшно неравна и утре ще ида да я подстрижа, но е доста къса...а 14 години вече съм с дълга почти до кръста коса, дори като бях малка ми беше до коленете. Не се търпя така. Искам си старата коса.
Моля ви, дайте ми разни съвети за по-бърз разтеж или пък някъде от където бих могла да си купя удължители на НОРМАЛНИ цени, което ще рече под 50 лв ако изобщо съществуват такива?
не можем да преценим без снимка преди и след, какво да ти предложим, че да ти порснат косми
n00bs
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6...y82o5_1280.jpg толкова ми е къса косата в момента. (oчебийно не съм аз това рофл)
Ти не си добре. Като са те сърбяли ръцете, да си я кръцнала малко, а не да се офъкаш като овца.
Мислете малко преди да правите такива простотии.
Купи си тривитаминол.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Купих си някакъв стимулант на Икаров и казват, че много добре действа ама не мисля да го смесвам с тривитаминол, че да не се омазни много...
без твоя лична снимка, твой косъм и слюнка от еднорог, няма как да стане
n00bs
и сериозно ли очакваш сериозни отговори в тоя раздел...... тривитаминол,хубав шампоан,без преси и т.н , нещо за краищата,домашни маски... а да.. и преди всичко - моля ти се отиди да ти направят хубава прическа,а не да ходиш като горски нинджа ( щото съм сигурна че точно на това приличаш след собствено ръчно подстригване
)
Горски нинджа е дори меко казано...ако знаете как си ръфнах плитката...дори ми е смешно като се сетя...
Утре ще ходя да я оправят и ще се мажа с хининова вода и Икаров, пък дано стане нещо...
чакай ся... няма как да се намажеш с Икаров - остави човека да живее.... хининовата вода отдавна е пълна химия и пълен боклук ... не си купувай... купи си на първо време стимулант за коса на Икаров и в седмицата по 2 пъти се мажи в корените и по дължината и стой колкото можеш повече - поне половин час ! минимум ! ... това е първо време докато се светнеш малко с грижите за косата... + нещо за краищата да не ти цъфтят,за да не се подстригваш през седмици... после можеш с домашни маски да започнеш - включващи тривитамино,после през почивка ампули подхранващи.... проф. шампоан + балсам С ОТМИВАНЕ за с банята.. не си реши косата мокра.. и още 105 неща,които не мога да изброя в 1 пост...
На колко години си? Щото племенницата ми на 4г. го направи това.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
А ти на колко години си, че да имаш племенница и да си в тийн проблем ХДДДД Добре това беше грубо, както и да е.
Иначе мерси за съветите. Случайно да знаете за колко време и с колко см ще порастне?
1бахти и пачата
2кво търсиш тука
има некви раздели от сорта
красота и фитнес
или кво беше?
едит:козметика и диети
едит 2:1-за рязането
2-по нататъшното ми писание
едит 3:ако ше ма псуваш,мимичи сам
Последно редактирано от FunkyPie : 12-10-2012 на 17:19
апф .. не ме карай да съжалявам,че ти помогнах... това дали брат и/сестра и (нда.. не съм много в час с роднинските връзки) има дете няма никаква връзка с годините и... може тя да е на 13 и да има брат по-голям от нея с 10 години.. т.е. на 23 и той да има дете - това дете се пада неин племенник/племенница... така че и на 5 може да станеш леля...
иначе косата расте с 1.5 см г.д ако имаш късмет 2 см на месец.. което означава че за 1 година с правилните грижи може да порасне с 25-30см. в най най най добрия случай...
Йеп, не повече от 13годишна си.
Каква връзка имат МОИТЕ години с това да имам племенница?
Сори, няма да ти израсте скоро ^^
Ще си ходиш като оръфана овца.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Спи ми се!![]()
Къде видя злоба, бе, дете?
По-скоро ти се подчертават невежеството и детинските изпълнения. Ама, как пък да очакваме да го разбереш.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
всъщност дори с къса коса може да се направи нещо различно и красиво
ама трябва да си много умен за да направиш тая глупост![]()
Малее!! Първо-темата ти не е за този раздел ама ИЗОБЩО! Второ-да не си си кълцала косата толкова,щом като я искаш дълга!!! Само краищата можеше да си клъцнеш. И трето-косата ти няма как да порасне за седмица-две,с каквито и препарати да я мажеш...
Отиди в някоя аптека и питай за някакво лекарство за бърз растеж на коса и така.
Последно редактирано от ~The Smile~ : 12-10-2012 на 17:53