.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Имам нужда от помощ. Косата ми...

За пръв път в живота си правя нещо толкова глупаво, че да съжалявам. Доста хора казват, че е "само коса" до вчера аз също го твърдях. Но просто ще откача.
    Не знам по каква причина снощи хванах ножицата и си отрязах сама плитката. Косата ми е страшно неравна и утре ще ида да я подстрижа, но е доста къса...а 14 години вече съм с дълга почти до кръста коса, дори като бях малка ми беше до коленете. Не се търпя така. Искам си старата коса.
    Моля ви, дайте ми разни съвети за по-бърз разтеж или пък някъде от където бих могла да си купя удължители на НОРМАЛНИ цени, което ще рече под 50 лв ако изобщо съществуват такива?

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    не можем да преценим без снимка преди и след, какво да ти предложим, че да ти порснат косми
    n00bs

Ами преди ми беше до средата на гърба, сега ми е до под ушите.

дай снимка да добием по-ясна представа

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6...y82o5_1280.jpg толкова ми е къса косата в момента. (oчебийно не съм аз това рофл)

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Ти не си добре. Като са те сърбяли ръцете, да си я кръцнала малко, а не да се офъкаш като овца.
    Мислете малко преди да правите такива простотии.

Купи си тривитаминол.
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Купих си някакъв стимулант на Икаров и казват, че много добре действа ама не мисля да го смесвам с тривитаминол, че да не се омазни много...

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    без твоя лична снимка, твой косъм и слюнка от еднорог, няма как да стане
    n00bs

Banned Мега фен
    и сериозно ли очакваш сериозни отговори в тоя раздел ...... тривитаминол,хубав шампоан,без преси и т.н , нещо за краищата,домашни маски... а да.. и преди всичко - моля ти се отиди да ти направят хубава прическа,а не да ходиш като горски нинджа ( щото съм сигурна че точно на това приличаш след собствено ръчно подстригване )

Горски нинджа е дори меко казано...ако знаете как си ръфнах плитката...дори ми е смешно като се сетя...
    Утре ще ходя да я оправят и ще се мажа с хининова вода и Икаров, пък дано стане нещо...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от roselalonde Виж мнението
    Горски нинджа е дори меко казано...ако знаете как си ръфнах плитката...дори ми е смешно като се сетя...
    Утре ще ходя да я оправят и ще се мажа с хининова вода и Икаров, пък дано стане нещо...
    чакай ся... няма как да се намажеш с Икаров - остави човека да живее .... хининовата вода отдавна е пълна химия и пълен боклук ... не си купувай... купи си на първо време стимулант за коса на Икаров и в седмицата по 2 пъти се мажи в корените и по дължината и стой колкото можеш повече - поне половин час ! минимум ! ... това е първо време докато се светнеш малко с грижите за косата... + нещо за краищата да не ти цъфтят,за да не се подстригваш през седмици... после можеш с домашни маски да започнеш - включващи тривитамино,после през почивка ампули подхранващи.... проф. шампоан + балсам С ОТМИВАНЕ за с банята.. не си реши косата мокра.. и още 105 неща,които не мога да изброя в 1 пост...

На колко години си? Щото племенницата ми на 4г. го направи това.
    Весииии

А ти на колко години си, че да имаш племенница и да си в тийн проблем ХДДДД Добре това беше грубо, както и да е.
    Иначе мерси за съветите. Случайно да знаете за колко време и с колко см ще порастне?

Мега фен Аватара на FunkyPie
    1бахти и пачата
    2кво търсиш тука
    има некви раздели от сорта
    красота и фитнес
    или кво беше?
    едит:козметика и диети
    едит 2:1-за рязането
    2-по нататъшното ми писание
    едит 3:ако ше ма псуваш,мимичи сам
    Последно редактирано от FunkyPie : 12-10-2012 на 17:19
    Shut your mouth 'cause you're talking too much
    And I don't give a fuck anyway
    Everyone is fuckin' with my head now
    Don't stop fuckin' with my head now
    You're fuckin' with my fuckin' head now
    Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    А FunkyPie е кенгуру.
    Цитирай Първоначално написано от FunkyPie Виж мнението
    мда,добем добре ще е да го знам

Banned Мега фен
    А ти на колко години си, че да имаш племенница и да си в тийн проблем ХДДДД Добре това беше грубо, както и да е.
    Иначе мерси за съветите. Случайно да знаете за колко време и с колко см ще порастне?
    апф .. не ме карай да съжалявам,че ти помогнах... това дали брат и/сестра и (нда.. не съм много в час с роднинските връзки) има дете няма никаква връзка с годините и... може тя да е на 13 и да има брат по-голям от нея с 10 години.. т.е. на 23 и той да има дете - това дете се пада неин племенник/племенница... така че и на 5 може да станеш леля...
    иначе косата расте с 1.5 см г.д ако имаш късмет 2 см на месец.. което означава че за 1 година с правилните грижи може да порасне с 25-30см. в най най най добрия случай...

Йеп, не повече от 13годишна си.
    Каква връзка имат МОИТЕ години с това да имам племенница?
    Сори, няма да ти израсте скоро ^^
    Ще си ходиш като оръфана овца.
    Весииии

Мале, че злобни хора има по тия раздели ХД Мерси на FuCKkK13

Banned Мега фен
    Мале, че злобни хора има по тия раздели ХД Мерси на FuCKkK13
    моля... злобните коментари винаги ги има... просто не уцели раздела.. в другия раздел пак щеше да ги има,но в пъти по-малко... и ако искаш да са по-малко и тук гледай да не се изказваш неподготвена ( СЪВЕТ ! - не се заяждам)

Къде видя злоба, бе, дете?
    По-скоро ти се подчертават невежеството и детинските изпълнения. Ама, как пък да очакваме да го разбереш.
    Весииии

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21 Виж мнението
    Къде видя злоба, бе, дете?
    По-скоро ти се подчертават невежеството и детинските изпълнения. Ама, как пък да очакваме да го разбереш.
    виж.. нова е и по-острия тон в кофата и е непонятен... нормално е да го приема като злобен коментар... обясних и вече може да не и се караш повече

всъщност дори с къса коса може да се направи нещо различно и красиво

ама трябва да си много умен за да направиш тая глупост

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Малее!! Първо-темата ти не е за този раздел ама ИЗОБЩО! Второ-да не си си кълцала косата толкова,щом като я искаш дълга!!! Само краищата можеше да си клъцнеш. И трето-косата ти няма как да порасне за седмица-две,с каквито и препарати да я мажеш...
    Отиди в някоя аптека и питай за някакво лекарство за бърз растеж на коса и така.
    Последно редактирано от ~The Smile~ : 12-10-2012 на 17:53

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Мале, че злобни хора има по тия раздели ХД
    Ае човек,ти къде видя злоба тука?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си