- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да реша :/
Значи ситуацията е следната.Харесвам едно момиче от доста време,но някак си нямам усещането,че тя харесва мен.С нея се познаваме от близо 2 години и от както я срещнах не спирам да мисля за нея.Преди време(няколко месеца) я поканих да излезем след училище,тя се съгласи и аз се зарадвах адски много.Обаче след това и добави дали искам да дойде и една нейна приятелка.Тогава просто ми идеше да избухна,но просто запазих самоубладание и се съгласих.За мое щастия другото момиче не можеше да доиде и бяхме само двамата.Бях решил да я заведна в едно доста приятно заведение,но като отидохме се оказа,че са го затворили и тя някакси се обиди(не го показа но си личеше),тогава толкова се притесних,че тръгнах да приказвам пълни глупости,даже псувах,което не е обичайно за мен.От тогава тя се държи по друг начин с мен.Мисля,че вече е забравила с тази случка(или поне се надявам)
Преди няколко месеца обаче едно друго момиче започна да се държи някак си "странно" с мен.Заговаря ме за безмислени неща,моли ме да правя елементарни неща за нея(напримен вчера бяхма се събрали хора в една стая и тя беше седнала до прозореца,а ме помоли да го затворя при условие,че бях на другия край на стаяте-естествено тогава нищо не казах и просто затворих тъпия прозорец).Също така с мен се държи доста по-мило от колкото с другите момчета наоколо.
Работата е там,че наистина харесва и държа на първото момиче,за което споменах,но пък и харесвам другото момиче(само че по някакси по-друг начин).Може да прозвучи доста надменно и тъпо,но има доста момичета,които са правели някакви намеци към мен(и момичета които познавам и непознати),но просто не съм отвръщал(поне напоследък) заради въпросното момиче от началото. :/ Сега не смея да направя втори опит с нея,защото първият беше тотален провал,а и не смея да поканя и другото момиче на среща защото много държа на първото.Моля ви,помогнете ми да реша и да успея да се наспя като хората най-накрая.
Последно редактирано от skromno : 12-12-2012 на 15:01
Просто я покани пак да излезете и ако те пита за нейната приятелка дали може да дойде, просто и кажи, че предпочиташ да сте си само двамата. Бъди малко по-директен , нека разбере, че се интересуваш от нея, и искаш да прекараш време с нея, не с цялата и компания.
И аз така и не разбрах ние как можем да помогнем. Ти трябва да вземеш решението с коя от двете искаш да излезеш, но ако не харесваш второто момиче, по-добре не я залъгвай и не и давай напразни надежди.
Аз нещо не разбрах. Като сте излезли с първото момиче какво се случи? Видяхте, че е затворено заведението и какво - прати я да си ходи ли?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Направил си й лошо впечатление. Извини се и я покани на още една среща. Ако се съгласи не си проваляй шанса.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Много ми се струваш раздвоен. Абе давай го по-смело, покани първата пак, излезте, ако видиш, че не се получава... еми продължавай нататък.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Мисля ,че когато е искала да вземе приятелка със вас,е било защото я е било срам.
Първо впечатление трудно се променя,а ти не си направил хубаво такова.
Възможно е и да не поиска повече да излезете двамата.Нямаш шанс.
Хубаво е да решиш кое момиче от двете искаш и да се пробваш.
Колкото до недоспиването- ходи да ти предпишат приспивателни.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .