.
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Threaded View

Пълен провал ! (Крайно време .. )

Здравейте , дойде времето и аз да пусна тема тук.Преди години си имах сериозна приятелка , но в полседствие се наложи да се разделим , заради техните..както и да е , продължих ! Мина време , започнах да излизам с нови момичета , на дискотека , рожденни дни и т.н.Хванах си нова приятелка , опитах се да и дам всичко , което не успях да дам на първата , че дори и повече .. и , като че ли всеки път , се възползваха от добротата ми и това че се раздавам тотално и , всеки един път връзката приключваше в рамките на няколко месеца и накрая аз оставах с празни ръце (барах "МЕКИЯ".Накрая реших , че повече няма да се занимавам с връзки и ще го карам само за по нощ , две и толкоз.В началото всичко беше окей , не ми липсваше нищо , но в последствие започнах да чуствам някакси някаква липса на интимност дори и чувства , все едно , че всичко беше изкуствено . Днес е рожденния ми ден , празнувах и всичко беше окей , но отново някакси се чувствам нещастен.Моля ви , дайте ми някакъв съвет , начин на подход и каквото и др. да е.Просто съм толкова объркан , че няма на къде или може би съм твърде добър ?
    Последно редактирано от TROLLDADLOLCAKE : 12-10-2012 на 18:06
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си