Здравейте, аз съм момче и преди 3 месеца г/д се запознах случайно в нета с едно много хубаво момиче.Всеки ден си пишехме след това, намирахме доста общи теми и т.н. И не след дълго (1 месец г/д) аз се влюбих в нея ... Просто много лесно се влюбвам.. Но не и казах и с времето започнахме да се сближаваме, по едно време ми беше казала, че аз съм и най-близкото момче в момента, започнахме и целувки да си пишем, но това не го приемах като някакъв знак, защото почти всички си пишат целувки вече, но приятелски и не бях сигурен тези от кои са.И така след известно време (след 2 месеца г/д) една вечер както винаги си казвахме "лека нощ" но този път беше различно защото тя ми написа едно "<3" и се чудех пак дали е от приятелските или не, но много се зарадвах и нищо не и казах тогава. И после след няколко дена пак като си казвахме "лека нощ" този път най-неочаквано ми написа " обичам те" и тогава разбрах, че може да се получи нещо, защото бях сигурен, че не е от приятелските. И така на другия ден и аз и казах, че я обичам. До сега не виждате никакъв проблем, нали ? :Д Ето сега започва... Проблема е, че е на повече от 300 км разстояние, демек не сме от 1 град и не сме се виждали до сега, но наскоро разбрах, че може да ходя до нейния град (може би след 1 седмица, когато почне ваканцията) и съм много радостен Та въпроса ми е следния: Още не съм и предложил, а много държа на това. И сега се чудя дали да не и предложа днеска на 12.12.2012, но ще е по телефона, а много много не ги обичам тия работи, искам да си е на живо, или да изчакам докато отида ? (Знам че, аз я обичам, защото съм плакал не един път за нея.. (няма да казвам причини) и съм убеден, че и тя ме обича ) Аз излизам за малко, надявам се като се върна да има доста съвети, ще се радвам много ))))))