- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Дали се дължи на късен пубертет ?
Здравейте,искам да попитам дали според вас ще ръста още на височина ? Майка ми е 153см баща ми е 177см-180см. Аз съм момче на 17г. висок сам 168см,имах доста късен пубертет започнах да влизам в пубертета след като навърших 15г. Основно въпроса ми е дали ще ръста още на височина според вас ? Благодаря на всички предварителнопп: Също така миналата година на медицинският картон като ме мериха пишеше че сам 162см,а тази година като ме измериха 168см
![]()
![]()
![]()
Ти ме разби. Не се притеснявай има да растеж още до 20(1/2) години, така че споко
.
Не пуши.
Играй баскет, волей, ходи на плуване. Малко или много помагат да по растеш още повече.![]()
![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Според мен ще пораснеш още. И споко, не си нисък.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
За кво искате да сте високи не мога да разбера 170 си е нормален ръст
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Всичко опира до ген,но не ми се вярва да дръпнеш повече от 4-5 см до 20-21 годишна възраст
Едва ли височината може да бъде проблем . Проблем до някъде ако си 1,50м.
виж сега...майка ми е 170..баща ми 180..аз съм 192,така,че имаш надежда,играй повече баскет и не пуши
Яж и моркови
Не, сериозно, морковите са с такава продълговата линейна структура заради каротина (също и оранжеви), и са известни с това че задоволяват общо взето всички нужди на мъже и жени
Тръгнал на 170 санта да се психира...
А тая дето вика че 170см не било добре за мъж, не ми се ще да предполагам какви са й критериите за един мъж-мечта, сигурно е тръгнала на лов за шланги щом гледа на ръста по такъв начин![]()