- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Софийския/факултети/майни
Залагайте на сигурното, приятели. След него си вземете, колкото си искате висши с които само ще можете да си избършете гъза.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
А дали това може да се напише по нормален начин, без да се изсипе цялата жлъч по работниците в Лидл и без да се използват цинизми?
Повярвай ми, самият начин, по който човек си структурира мненията, говори много за него :>
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Дреме ми за работниците в Лидл/Мак Доналтс. Хора, като хора.
Но получават ли високи заплати? Заслужава ли човек с висше да работи там? И да носи коледна шапчица? Достойно ли е това? Заслужава ли си да се изучиш, за да работиш това...Заедно с хората, които не са могли да го направят? "Аз съм завършил политология и затова работя в Лидл" как ти звучи?
Яд ме е за готините, амбициозни и начетени хора, които ще напуснат държавата ни само, защото няма какво да работят тук, а имат хубаво образование. Яд ме е че вече дори и образованието не е фактор с който да се развиеш (тук).
Като всеки млад човек ме е яд, да.
Разбира се, че искам ние (бъдещето на държавата) да останем и да имаме хубава роля в обществото.
Жалко е че това изисква известна логистика - в случая да вземеш висше от което ще имаш полза (хубава работа), а после и другото, това, което на теб ти харесва.
И ще се изказвам крайно, да. Като за крайното положение в което сме ми се струва уместно.
В Лидл ли работиш? Или учиш нещо безсмислено и те боцнах в розовия балон? Ми, като сме тръгнали дай да го спукаме...
Като не си свикнала не цинизми просто не влизай в интернет.Последно ще се съобразявам с теб.
Висшистите, които работят в макдоналдс, лидл и подобни неща може би е трябвало за 4-5-6 години "следване" да понаучат нещо, защото дипломата за висше е просто документ, но не и реални знания и умения.
Затова и който се кефи на "дискотьечницити" и пиенето на гърба на мама и тати - после да си бере гайлето, то всеки тулуп стана студент, а не може да си напише името и да си намери гъза с две ръце.
Добро свободно съчинение, драга, както и опит за владеене на някаква риторика, оправдания, оправдания, оправдания.
Сама знаеш, че нищо от това, което пишеш.. не е изказано по нормален начин. Това, че живееш в кофти държава не е оправдание да си намираш поводи да сипеш жлъч. Ама много е лесно така, бе, скъпа. Нещата са кофти, затова аз ще бъда груба, вулгарна, неприятна - позволено ми е. То не че някой има право да ти казва каквото и да е, но все пак. Не си мисли, че аргументите ти пред някого [здравомислещ и сравнително обективен човек] важат.
Готин опит беше и това за балончето, но не, не позна.Не се чувствам по никакъв начин засегната персонално от поста ти. По-скоро съм възмутена от теб и от хора като теб - независимо дали това те засяга или не - е, не те засяга, знам. Даже в известен смисъл съжалявам хора като теб, които са избрали да живеят в една ниша на негативизъм, злоба и черногледство. НалЕ, казвам го и на база други твои мнения.
А относно реализации хайде да не си говорим. Въпрос на светоусещане, отново!, е дали ще си щастлив с това, което правиш, или ще си щастлив, просто ако имаш много пари => да работиш нещо, което е доходоносно, но не е задължително да ти харесва.
мацка , влязла си в кофата все пак, няма ред, всеки се изказва ,както намери за добре и тук заяжданиците не са като в секса
so...не се коси.
maDamn
омг, не се кося изобщо, просто именно щото съм в кофата, мога и да хейтвам по божия агнец, която като потребител 'ич не ме кефи