- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Софийския/факултети/майни
Бизнес администрацията е икомика. (във всички университети)
Иначе не си струва да се записваш някъде, защото не знаеш къде "да се набуташ", а искаш да се набуташ някъде.
Защо не пробваш с МО (така и така си искала право), ще можеш с тези 2 изпита да покриеш и 2те специалности и да видиш в коя ще те вземат.
А ако запишеш някоя от "-истиките", ще имаш реализация, малко хора говорят японски, китайски и т.н.![]()
Моя грешка, мислех, че е с история и литература : )
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Знам какво е бизнес администрацията (във всички университети) Мнението ми не се променя.
dgdg
Така и така си говорим - някой карал ли е изпит по бел в су?
От студетите, де.
за мен изпитът по БЕЛ в СУ е тотална гавра с всеки самостоятелно мислещ човек.
бих учила филология, съвсем сериозно, но това ме... спря.
Естествено,че е гавра..оценка на зубраторските способности.
Може да, но коефициента ти е по-нисък. Тоест, оценката от изпита май ти се умножаваше по 3, а от матурата по 2.. просто за да те накарат да им караш изпита. ( пример : имаш 4 на изпита на СУ... 4 по 3 = 12 , а от матурата 2 по 5 = 10 xD ). Но като отидеш да кандидатсваш и платиш поредната такса, ще те питат искаш ли да ти вземат по-високата оценка между изпита и матурата, или не. Отделно, разбира се, може и само с матура, но както казах, всеки с по-висока оценка от 4 на техния изпит, ще влезе преди теб като цяло.
dgdg
Аха, добре, щом казваш.
Хайде да видим като изкарам магистратура дали ще съм секретарка.
Идея си нямаш какво е публична администрация. За бизнес не говоря, там не съм компетентна особено, говоря за публична.
Като научиш - ми кажи.
Авторке - всичко си зависи от теб, политология и публична са добри специалности, просто помисли какво точно искаш да е.
аз че учим вишо и че ходим на софия да успевам в живота!
Какво трябва да значи това? :О
Публичната администрация те подготвя за министър (хехе), а не за секретарка и е една от специалностите, където се учи доста, но е и много интересно. В УНСС се залага на икономика, финанси, право и управление, докато в СУ повече на право, политология и управление.
Като цяло обаче в СУ е доста по-закостеняло по мое мнение и не е съвсем в крак със случващото се в момента...
Последно редактирано от FunkyPie : 12-12-2012 на 12:00
Ами, не искам да се показвам като малоумна, но наистина не мога да разбера тези схеми :д
Нимдфадора , навитак ,мацка
Ако не го бъде за МИО в СУ, се забивам в Европеистиката,ама ще си напъна задника по История да си вкарам над 5и50.
maDamn
Имам познати завършили гореспоменатото - ако ходиш в Мак Доналтс сигурно и ти си ги виждала.
Не, че няма переспектива - някои и по кварталните хранителни магазини бачкат. А един чак стана продавач-консултант в Лидл.
Не съм чувала някой да казва "Имам спешна нужда от политолог!", но за юрист съм.