.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Question Проблем с ерекцията

Аз съм първа година в университета и в групата си имам колега, с когото имаме флирт вече от 2-3 месеца. На 8ми декември беше нашият шанс да се случи нещо и забивка наистина имаше, но когато се стигна до секс той просто не можа да го вдигне. До колкото знам не е особено опитен, но не е и девствен. Той каза, че е от алкохола, но не беше чак мъртво пиян. На 2та вечер опитахме пак и отново не се получи, защото го вдигна за 2 минути и свърши веднага без дори да се е стигнало до секс. Това определено не действа добре на самочувствието ми и се чудя какви може да са причините за случилото се.

на теб нищо ти няма. при него може да се е получило така, ако не е правил секс от мн време. развълнувал се е прекалено много или се е притеснил. самият факт, че не е особено опитен е достатъчна предпоставка да се е същисал.

Кофти е, но на всеки мъж може да се случи. Нищо ти няма на теб.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на Foxa^
    ДО АВТОРКАТА !
    Ти мани твойто самочувствие , ми неговото !

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Случва се понякога, особенно на по-притеснителните мъже. Вече ако най-редовно не му става, тогава може да се говори за сериозен проблем.

Мега фен
    Град
    <3
    Ами колегата ти е нов, душаа
    if u know what i mean..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Е то и твоя приятел писа тука преди няколко дни

Не се пристенявай, приблема си е в неговата глава най-вероятно. Опитайте пак и следващия път го разположи да се отпусне повече, защото и аз мисля, че

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Ами колегата ти е нов, душаа
    if u know what i mean..
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Колко е изпил колегата преди несполучливия опит за секс? Може заради алкохола да не е успял да го вдигне първия път..... А втория сигурно се е притеснил или не е правил секс отдавна..... Или си го възбудила твърде много.....

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Има няколко възможни причини:
    1.Неопитен е
    2.Не е правил секс мноооого отдавна
    3.Наистина много те харесва и се притеснява, сякаш си му първата
    И как пък, че е свършил бързо на втория опит ти влияе зле на самочувствието?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си