.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Не беше нищо особено.От вече два месеца имах чувства към него,не знам дали той е забелязал,но останалите със сигурност го усетиха.Той по принцип си се навърташе около мен,но аз не съм мислела,че има някакви намерения.Пишехме си постоянно,но даже ме бъзикаше с други момчета,така че бях изгубила всякаква надежда.Един ден просто идваше при мен постоянно.Говорихме си около час и той ме попита дали съм обвързана и когато казах не той ме попита дали искам да съм обвързана с него.Беше доста неочаквано,даже си помислих,че се подиграва нещо с мен. В крайна сметка обаче се оказа,че и той е имал чувства към мен,също от толкова дълго време. А преди него са ми предлагали предимно , чрез скайп,фейсбук и изобщо всичко друго с изключение на предложение очи в очи и това според мен е доста тъпо..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Не са ми предлагали.
    Всъщност, не знам откога сме заедно, честно, въпреки че сме си набелязали някаква условна дата.
    Излизания имаше, целувки имаше, секс имаше, познавахме си един на друг приятелите и за него, както и за всички останали беше очевидно, че сме двойка, само не и за мен. Много упорито се дърпах и отказвах да се обвързвам, докато един ден не осъзнах, че ми е достатъчен и чуждото не ме влече.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Аз си предложих сама,като го целунах.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    излизахме около 2 седмици, когато на рождения ден на заведението, в което работи той ме заведе при шефа му и ме представи като новата му приятелка; после на още няколко човека ме представи така
    и май така стана, не знам точно
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен

Cool

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ами нашето тръгване беше адски странно. Първо излизахме около месец, говорехме си, пишехме си, идваше до нас. После започнаха целувките, "Обичам те"... Абе ходехме по всички параграфи. Отиде на екскурзия за два дни и като се прибра, нямаше време да ме види, на следващия ден имах изпит и после - планове с приятели, затова реши да ме попита по скайп. Естествено, на мен не ми беше нужен въпроса, аз си знаех, че го обичам, че искам да съм с него и че съм с него. Въпроса беше само формалност.
    Извинявай, аз ли нещо куцам с мозъка или вие сте се "обичали" на 1вия месец?

А аз... ем... такова... Хъм... Селски събор - в общи приятели на сбирка... прелетяха малко влюбени погледи но до тук... живеехме на различни места. Тя по-късно се записа да учи в моя град. Лятната ваканция си бях на село за 20тина дни и всеки ден по центъра заедно, на разходки заедно, постоянно я базиках да я взимам за жена...докато една вечер не останахме сами, аз вече щях да се прибирам (бях при нея) и тя реши да ме изпрати на 50 метра от тях... и докато и говорех на ушенце, тъкмо се отдръпнах за да я погледна в очите и тя ме целуна...

Супер фен
    Беше доста интересно.
    Най-добрата ми приятелка и най-добрият му приятел бяха заедно. На първата им среща той я беше целунал, а тя беше избягала.
    Излязохме двамата. Той предложи да се пошегуваме с тях, че и при нас се е получило така. Дръпна ме и ме целуна..попитах го дали трябва да избягам, а той ме прегърна силно с думите "никъде няма да ходиш,тук си ни е най-добре." <3

Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Аз си предложих сама,като го целунах.
    А ти беше ли сигурна, че си пада по теб?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си