- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как ви предложиха?
Не беше нищо особено.От вече два месеца имах чувства към него,не знам дали той е забелязал,но останалите със сигурност го усетиха.Той по принцип си се навърташе около мен,но аз не съм мислела,че има някакви намерения.Пишехме си постоянно,но даже ме бъзикаше с други момчета,така че бях изгубила всякаква надежда.Един ден просто идваше при мен постоянно.Говорихме си около час и той ме попита дали съм обвързана и когато казах не той ме попита дали искам да съм обвързана с него.Беше доста неочаквано,даже си помислих,че се подиграва нещо с мен.В крайна сметка обаче се оказа,че и той е имал чувства към мен,също от толкова дълго време. А преди него са ми предлагали предимно , чрез скайп,фейсбук и изобщо всичко друго с изключение на предложение очи в очи
и това според мен е доста тъпо..
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Не са ми предлагали.
Всъщност, не знам откога сме заедно, честно, въпреки че сме си набелязали някаква условна дата.
Излизания имаше, целувки имаше, секс имаше, познавахме си един на друг приятелите и за него, както и за всички останали беше очевидно, че сме двойка, само не и за мен.Много упорито се дърпах и отказвах да се обвързвам, докато един ден не осъзнах, че ми е достатъчен и чуждото не ме влече.
Извинявай, аз ли нещо куцам с мозъка или вие сте се "обичали" на 1вия месец?
А аз... ем... такова... Хъм... Селски събор - в общи приятели на сбирка... прелетяха малко влюбени погледи но до тук... живеехме на различни места. Тя по-късно се записа да учи в моя град. Лятната ваканция си бях на село за 20тина дни и всеки ден по центъра заедно, на разходки заедно, постоянно я базиках да я взимам за жена...докато една вечер не останахме сами, аз вече щях да се прибирам (бях при нея) и тя реши да ме изпрати на 50 метра от тях... и докато и говорех на ушенце, тъкмо се отдръпнах за да я погледна в очите и тя ме целуна...
Беше доста интересно.
Най-добрата ми приятелка и най-добрият му приятел бяха заедно. На първата им среща той я беше целунал, а тя беше избягала.
Излязохме двамата. Той предложи да се пошегуваме с тях, че и при нас се е получило така. Дръпна ме и ме целуна..попитах го дали трябва да избягам, а той ме прегърна силно с думите "никъде няма да ходиш,тук си ни е най-добре." <3