.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Сигурен начин за преписване на класно?

Досега на всеки тест по математика съм преписвал, но наскоро ме хванаха по Химия и ме хвана страх, че може да ме видят как си подмятам листа с решенията от приятеля ми, който е зад мен. Искам да знам начин, който е сигурен? Стоя на първия чин, откъм вратата, а приятеля ми е зад мен, но все пак ме е шубе! Някой знае ли ефективен начин за преписване?

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Я стига с тея преписвания!
    Седни да учиш и ще си много доволен и без да преписваш!

Цитирай Първоначално написано от believeinchelsea Виж мнението
    Досега на всеки тест по математика съм преписвал, но наскоро ме хванаха по Химия и ме хвана страх, че може да ме видят как си подмятам листа с решенията от приятеля ми, който е зад мен. Искам да знам начин, който е сигурен? Стоя на първия чин, откъм вратата, а приятеля ми е зад мен, но все пак ме е шубе! Някой знае ли ефективен начин за преписване?
    Страх те е да вземеш отговорите от приятеля си или те е страх да препишеш от отговорите след като си ги взел ?

Страх ме е да ги взема, може да ме види. И не мерси, математиката съм я мъчил години и не я схващам, отказах се отдавна

Няма от какво да те е страх това са секунди, ще изчакаш удобния момент... А и той ще ти подаде листчето под чина, смисъл не отгоре. Докато го взимаш не гледай в очите й, но това не означава да не я наблюдаваш дали не гледа към теб, използвай периферното си зрение, бъди актьор! Също така не се обръщай назадм за да го вземеш ами просто си сложи ръката назад и остани обърнат напред и така. Може да ти прати отговорите на съобщение по телефона, освен ако не ви ги събират.
    Последно редактирано от Kalu : 12-06-2012 на 15:38

anonymous708973
    Guest
    Не знаеш нищо, преписваш и си седнал най-отпред? Умник.

По номера ни наредиха бе лешпер

anonymous708973
    Guest
    Бе, май не съм аз лешперът, да ти кажа...

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Каза човекът, който в седми клас не може да изкара 3ка по математика без да препише

Ei biva da si nekaduren, ma ti si hem tup, hem ne mojesh da prepisvash. Sram i pozor

Стига сте нападали момчето. Вместо да му дадете съвети вие обиждате. Какво като не може да преписва? Аз също не мога. Това донякъде е добре, ще си учи уроците, защото ще знае, че не може да се спаси с пищов.

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Цитирай Първоначално написано от Kalu Виж мнението
    Стига сте нападали момчето. Вместо да му дадете съвети вие обиждате. Какво като не може да преписва? Аз също не мога. Това донякъде е добре, ще си учи уроците, защото ще знае, че не може да се спаси с пищов.
    Това е мнение на същия този потребител от вчера : "Прави като мене - преписвай. Нищо не знам по математика и с преписване оценките ми са 3,3,3,4,4. По-добре от двойки все пак" Не изглежда да се е затичал да учи много, много.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Значи идеята да ти прати отговорите на смс ми се струва най-добра.Иначе и варианта да ти ги подаде под чина,без да се обръщаш - също не е лош.Но все пак никога няма гаранция,че няма да ви хванат.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

То ако даскалицата ви следи строго дали преписвате или не.. където и да седиш, ще те види.. имахме една такава по биология в 9 клас.. не знам дали имаше някога някой преписал нещо при нея... слава на бога, че се пенсионира.
    Все пак вземи си научи ..
    Друг вариант е да ти ги снима приятеля ти с телефона и от там да си гледаш...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен
    Град
    Earth...
    Досега на всеки тест по математика съм преписвал, но наскоро ме хванаха по Химия и ме хвана страх, че може да ме видят как си подмятам листа с решенията от приятеля ми, който е зад мен. Искам да знам начин, който е сигурен?
    Горд потенциален чистач на кенефи...

математиката съм я мъчил години и не я схващам, отказах се отдавна
    Така си е... В дългия си живот на 13 години математиката която е елементарна и маймуна може да я разбере те е мъчила толкова много време, че ти си решил да спреш да я учиш в 1-клас...

Както вече казах:

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Горд потенциален чистач на кенефи...
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    То ако даскалицата ви следи строго дали преписвате или не.. където и да седиш, ще те види.. имахме една такава по биология в 9 клас.. не знам дали имаше някога някой преписал нещо при нея... слава на бога, че се пенсионира.
    Всички преподаватели трябва да са такива! Всички се оплакват от Българското образование и цялата система, но всеки иска да преписва вместо да учи...

Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Всички преподаватели трябва да са такива! Всички се оплакват от Българското образование и цялата система, но всеки иска да преписва вместо да учи...
    Ми не, аз не обичах да преписвам... мразех даже.. а пищови не съм си правила, защото ако си правех си научавах докато ги правя.. и нямаше смисъл от тях. Не е хубаво да се преписва... но и даскалите го позволяват.. то това е проблема.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

VIj sega - az ti predlagam edn 100% siguren nachin Edna avantura s gospojicata ti Sled edno hubavo izkarvane s neq, moje da promeni "otnoshenieto" si s teb.. I daje moje da ti povishava ocenkata ;pp

Ами може да си грозен, но за сметка на това си тъп.Откажи се,иди на село,намери си работа като пастир.Ти за друго няма да ставаш,срам и пазар.За такива мандрили като теб сме на това дередже.Съжелявам ако съм бил гроб,нотака става застото си много малуомен

^ hasane priznavam logikata, tozi mandril ne zaslujava da pase dori ufse !!

Голям фен Аватара на smilelady
    Виж сега колко е лесно:
    1.Сядаш си на мързеливите задни части.
    2.Отваряш си учебника, ако имаш представа как иглежда.
    3.Започваш да четеш, с малко повече късмет ще запомниш урока след десетия прочит.
    4.Отиваш на училище, не пропускаш да се похвалиш с новопридобитите си забележителни познания по дадения предмет ( Тук може да очакваш ококорени очи и увиснали челюсти от страна на интелигентните ти приятели)
    5.Ако си се спрвил добре с точка 3. , поздравления!!! Имаш си пищов в главата!! Можеш да си преписваш наволя и най-хубавото е, че няма шанс да те хванат! След теста не споделяй тайната си с никого, току виж някой взел, че последвал примера ти.
    *Забележка: Оправдания от рода: ''Не успях да изпълня точка 3. , защото Драганка/Петканка/Стоянка ми писа/намигна/направи намек по фасебукото'' не се приемат
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    Цитирай Първоначално написано от smilelady Виж мнението
    Виж сега колко е лесно:
    1.Сядаш си на мързеливите задни части.
    2.Отваряш си учебника, ако имаш представа как иглежда.
    3.Започваш да четеш, с малко повече късмет ще запомниш урока след десетия прочит.
    4.Отиваш на училище, не пропускаш да се похвалиш с новопридобитите си забележителни познания по дадения предмет ( Тук може да очакваш ококорени очи и увиснали челюсти от страна на интелигентните ти приятели)
    5.Ако си се спрвил добре с точка 3. , поздравления!!! Имаш си пищов в главата!! Можеш да си преписваш наволя и най-хубавото е, че няма шанс да те хванат! След теста не споделяй тайната си с никого, току виж някой взел, че последвал примера ти.
    *Забележка: Оправдания от рода: ''Не успях да изпълня точка 3. , защото Драганка/Петканка/Стоянка ми писа/намигна/направи намек по фасебукото'' не се приемат
    тва ме разби

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Ми не, аз не обичах да преписвам... мразех даже.. а пищови не съм си правила, защото ако си правех си научавах докато ги правя.. и нямаше смисъл от тях. Не е хубаво да се преписва... но и даскалите го позволяват.. то това е проблема.
    this
    maDamn

Супер фен Аватара на scrooper
    Какво го позволяват, то понякога се очаква от учениците да преписват, защото зададеното така или иначе не може да се реши/ отговори, дори и да си усвоил целия учебник.
    Учителите нарочно си затварят очите, не си мислете, че са тооолкова тъпи.
    always late but worth the wait!

Повече от фен
    За да не можеш да научиш такива елементарни уроци трябва да си рядко срещан демент. Ама твои са си парите - купувай си слушалки, бръмбарчета, химикалки с фенерче и тем подобни....

anonymous895156
    Guest
    На 13 години си и учиш химия (т.е. си 7-ми клас). И аз съм на толкова и не мога да разбера какво толкова трудно намираш в тези уравнения? Освен ако учителят ти не е пълен некадърник (и това не е извинение) не намирам причина да не разбереш нищо!
    Явно трябва повече да слушаш в час. Нека това ти е за урок следващия дял (а и не само по математика). Едва ли си тъп, че да не разбираш нищо. Явно проблемът ти е, че не се опитваш да вникнеш в смисъла на нещата. А и дори да кажем, че математиката не ти се отдава - тогава защо ти е да преписваш и по разказвателните предмети? Само от слушане в час можеш да запомниш едно 80% от урока.
    Ако искаш да разбираш нещата, погледни как се държат в час съучениците, които имат винаги високи оценки (не, че това е критерий за интелигентност) и го приложи при себе си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си