- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Сигурен начин за преписване на класно?
Досега на всеки тест по математика съм преписвал, но наскоро ме хванаха по Химия и ме хвана страх, че може да ме видят как си подмятам листа с решенията от приятеля ми, който е зад мен. Искам да знам начин, който е сигурен? Стоя на първия чин, откъм вратата, а приятеля ми е зад мен, но все пак ме е шубе! Някой знае ли ефективен начин за преписване?![]()
Я стига с тея преписвания!![]()
Седни да учиш и ще си много доволен и без да преписваш!![]()
Страх ме е да ги взема, може да ме види. И не мерси, математиката съм я мъчил години и не я схващам, отказах се отдавна
Няма от какво да те е страх това са секунди, ще изчакаш удобния момент... А и той ще ти подаде листчето под чина, смисъл не отгоре. Докато го взимаш не гледай в очите й, но това не означава да не я наблюдаваш дали не гледа към теб, използвай периферното си зрение, бъди актьор! Също така не се обръщай назадм за да го вземеш ами просто си сложи ръката назад и остани обърнат напред и така. Може да ти прати отговорите на съобщение по телефона, освен ако не ви ги събират.
Последно редактирано от Kalu : 12-06-2012 на 15:38
Не знаеш нищо, преписваш и си седнал най-отпред? Умник.
Бе, май не съм аз лешперът, да ти кажа...
Ei biva da si nekaduren, ma ti si hem tup, hem ne mojesh da prepisvash. Sram i pozor
Стига сте нападали момчето. Вместо да му дадете съвети вие обиждате. Какво като не може да преписва? Аз също не мога. Това донякъде е добре, ще си учи уроците, защото ще знае, че не може да се спаси с пищов.
Значи идеята да ти прати отговорите на смс ми се струва най-добра.Иначе и варианта да ти ги подаде под чина,без да се обръщаш - също не е лош.Но все пак никога няма гаранция,че няма да ви хванат.
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
То ако даскалицата ви следи строго дали преписвате или не.. където и да седиш, ще те види.. имахме една такава по биология в 9 клас.. не знам дали имаше някога някой преписал нещо при нея... слава на бога, че се пенсионира.
Все пак вземи си научи ..
Друг вариант е да ти ги снима приятеля ти с телефона и от там да си гледаш...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Горд потенциален чистач на кенефи...
Така си е... В дългия си живот на 13 години математиката която е елементарна и маймуна може да я разбере те е мъчила толкова много време, че ти си решил да спреш да я учиш в 1-клас...
Както вече казах:
Всички преподаватели трябва да са такива! Всички се оплакват от Българското образование и цялата система, но всеки иска да преписва вместо да учи...Първоначално написано от Nakadah
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
VIj sega - az ti predlagam edn 100% siguren nachinEdna avantura s gospojicata ti
Sled edno hubavo izkarvane s neq, moje da promeni "otnoshenieto" si s teb.. I daje moje da ti povishava ocenkata ;pp
Ами може да си грозен, но за сметка на това си тъп.Откажи се,иди на село,намери си работа като пастир.Ти за друго няма да ставаш,срам и пазар.За такива мандрили като теб сме на това дередже.Съжелявам ако съм бил гроб,нотака става застото си много малуомен
^ hasane priznavam logikata, tozi mandril ne zaslujava da pase dori ufse !!
Виж сега колко е лесно:
1.Сядаш си на мързеливите задни части.
2.Отваряш си учебника, ако имаш представа как иглежда.
3.Започваш да четеш, с малко повече късмет ще запомниш урока след десетия прочит.
4.Отиваш на училище, не пропускаш да се похвалиш с новопридобитите си забележителни познания по дадения предмет ( Тук може да очакваш ококорени очи и увиснали челюсти от страна на интелигентните ти приятели)
5.Ако си се спрвил добре с точка 3. , поздравления!!! Имаш си пищов в главата!! Можеш да си преписваш наволя и най-хубавото е, че няма шанс да те хванат! След теста не споделяй тайната си с никого, току виж някой взел, че последвал примера ти.
*Забележка: Оправдания от рода: ''Не успях да изпълня точка 3. , защото Драганка/Петканка/Стоянка ми писа/намигна/направи намек по фасебукото'' не се приемат![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Какво го позволяват, то понякога се очаква от учениците да преписват, защото зададеното така или иначе не може да се реши/ отговори, дори и да си усвоил целия учебник.
Учителите нарочно си затварят очите, не си мислете, че са тооолкова тъпи.
always late but worth the wait!
За да не можеш да научиш такива елементарни уроци трябва да си рядко срещан демент. Ама твои са си парите - купувай си слушалки, бръмбарчета, химикалки с фенерче и тем подобни....
На 13 години си и учиш химия (т.е. си 7-ми клас). И аз съм на толкова и не мога да разбера какво толкова трудно намираш в тези уравнения? Освен ако учителят ти не е пълен некадърник (и това не е извинение) не намирам причина да не разбереш нищо!
Явно трябва повече да слушаш в час. Нека това ти е за урок следващия дял (а и не само по математика). Едва ли си тъп, че да не разбираш нищо. Явно проблемът ти е, че не се опитваш да вникнеш в смисъла на нещата. А и дори да кажем, че математиката не ти се отдава - тогава защо ти е да преписваш и по разказвателните предмети? Само от слушане в час можеш да запомниш едно 80% от урока.
Ако искаш да разбираш нещата, погледни как се държат в час съучениците, които имат винаги високи оценки (не, че това е критерий за интелигентност) и го приложи при себе си.