.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Проблем..

Проблем..

Здравейте,по принцип не пиша в саита .. но .. имам един проблем .. на скоро приключих една много специална връзка за мен (подиграха се с мен,както и да е)..ии мислех че скоро няма да се появи момиче което да ми хареса .. и ето,че това се случи .. срещнах едно момиче което харесах адски .. но ето го и проблема .. тя е обвързана,по дяволите !!.. излизахме .. прекарвахме си добре,докато дойде момента в който се целунахме .. хареса ни и на двамата,тя ме харесва също,но все още е с него,казва че ако бях пръв до сега да сме тръгнали,търсим се всеки ден,смисъл тя ме търси..но искам да бъда с нея толкова много.. не разбирам..щом все още е с него защо продължава да ме търси ????? Бихте ли ми дали съвет какво да правя ??

бъди мъж на на място и постави нещата така: или аз или той, защото нещата ако продължават така до никъде няма да я докарате

Дори и да го зареже и тругне с теб се замисли дали няма да прави същите номера и с теб .

Цитирай Първоначално написано от Polihrona Виж мнението
    Дори и да го зареже и тругне с теб се замисли дали няма да прави същите номера и с теб .
    +1

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Може би те харесва,но не иска да загуби сигурното? Повярвай ми ,ако толкова много иска да е с теб ще е . Нищо не може да я спре. Говоря щото съм се нагледала на такива случаи.
    Както ти казаха : Дай и време да реши кво иска. Като иска да е с теб ще е , независимо от всичко.
    maDamn

Поговори с нея. Обясни й, че я харесваш, че искаш да си с нея и т.н., и ако тя иска същото, ще се раздели с приятеля си.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от reseruction Виж мнението
    казва че ако бях пръв до сега да сме тръгнали,търсим се всеки ден,смисъл тя ме търси..

Това е деликатния начин да ти каже, че си харесва приятеля и нищо няма да стане.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

след като ми каза това че ако съм бил пръв сме щели да тръгнем .. тя поиска да излезем и това стана .. и пак целувки и т.н. направо не знам ...

според мен си играе и с двама ви

Кажи й, че искаш да сте заедно. Тя ако иска да е с тебе нищо няма да я спре, както казаха преди мен.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Или пък те държи наблизо в случай ,че нещо не се получат нещата между нея и другия...

те ходят от година ...едва ли е това .. пък и аз не съм се запознавал с намерението да се влюбвам в нея .. просто така се случи

Пич виж ся..Не знам дали искаш нещо сериозно, но както и да е..Ако да речем се влюбиш в нея, нещата вървят, застоите се заедно дълго време и т.н. може би тя ще постъпи с теб както със сегашния си приятел..Помисли преди да опиташ с нея

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си