- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Паника
1.12- Пръв опит за секс- неуспеешен. Много боли тва неещо бе хора :Д
Така ...
На следващия ден се ка4их на него отгоре и си го вкарах малко без кондом ....... не целия, само 1 път. И се дръпнах.
Закъснява ми 2 дена ...
Може ли да е станало нещо?
Кажете ми 4е не съм бременна моля вии ...![]()
На 14 съм ако има зн![]()
Как може да правиш секс на 14 години, бе ... бахти лудите хора
еми щом искаш.Не си бременна спокойно.сега по темата ако са е източил в теб и ти си била отгоре нема как да забременееш не ходиш ли на училище там се учи за гравитацията още в 4 клас ако първия път ти се е източил поздравления тризнаци
а и тва че си на 14 няма значение шот циганките и на 7 години раждат някои xD
Няма как да си бременна,ако не е свършил в теб!А за това,че те боли,ами пробвай бавно..докато влезе.Няколко пъти бавно и след това се почвате....
Нормално е след първия път да ти закъснее.
Джо,тъп си копеле, не си оригинален трол.
maDamn
вкарал ти го е веднъж и си мислиш, че си бременна ..... то ако ставаше така ехеееееее
Сериозно,не ставаш за трол.
maDamn
Троловете с всеки изминал ден стават все по-неуспешни и неуспешни. Форона запада..
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Не прави секс. Не си достатъчно образована.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Триите ги такива теми от недорасли пикли ве
Чакай бе, то на юношите не им ли закъснява с по 2-3 дена попринцип, все пак още са в развитие, нямат фиксирано време още...
aбе, мани го ти т'ва, нали ѝ закъснява - дай да пуснем тема, че сме в паника!
П.П. Сериозна връзка имала тя, на 14 години сериозна връзка, пхахахахахахахаххаха
aбе, мани го ти т'ва, нали ѝ закъснява - дай да пуснем тема, че сме в паника!
П.П. Сериозна връзка имала тя, на 14 години сериозна връзка, пхахахахахахахаххаха
П.П.2 Общата култура при идните поколение затъва все повече, очаквайте след време да питат защо са пълнели памперсите и да пускат теми, щот са били в паника....
Ох, не знам и не мога вече!
Набор 98-99 завладяват форума и ние трябва да се оттегляме към пенсияпроблем.
Как може да пишеш на кирилица и да не знаеш къде са ти ч-то и ш-то, а да ми използваш 4-ки и 6-ци....УЖАС!