Първоначално написано от
Claymore
Искате ли деца? Да, но не е задължително. I mean.. Естествено, че не искам да съм на 30+ и да си нямам детенце.. Да си стоя вкъщи и да плета чорапи, докато гледам някоя сапунка.. Сега ще кажете, че мога да имам хобита и какво ли не.. Да, така е, човек може да изпълни времето си с какво ли не, ако има нещо, което да обича и да го вълнува, но в един момент ще му се иска да не живее просто за себе си..
Смятате ли, че ще можете да ги отгледате? Сега - не. Когато един ден евентуаално си имам мъж и работа и общо взето всичко, което е нужно, за да се отгледа едно дете - би трябвало да мога.
Смятате ли, че ще можете да ги възпитате? Не.. Но бих била приятел с тях.
Искате ли да приличат на вас? Какво разбирате под възпитание? Малко.. Наистина. Все едно ме питаш 'какво разбираш под 'живот'?
Бихте ли възпитавали вашето дете чрез бой? Никога.
Какво сте готови да жертвате за детето си? /тук слагам скоба и питам какво сега смятате, че ще можете да жертвате след време/ Нямам представа.
Представете си, че всеки един въпрос е придружен с въпросите - Защо и защо не?
Последно, представете си, че имате млада дъщеря, доста млада. Тя забременява. Вашата реакция и вашето решение относно това дали да направи аборт или не? Отново защо?