.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Hybrid View

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Искате ли деца? По принцип да, но на този етап мисълта ме ужасява. Децата ме ужасяват. Не знам как да се държа с тях. Не знам как ще се държа с детето си ако имам. И не на последно място, не съм намерил жената която ще ми ги роди и това ще отнеме време. :Д Не знам дали някога ще стана ентусиазиран за деца, ама сигурно е логичното продължение на дългогодишна зряла връзка с дадена жена и когато се появят, ще им се кефя.
    Смятате ли, че ще можете да ги отгледате? В момента - абсурд. Правя много малко пари. :Д След 2-3 години предполагам че ще имам истинска работа и ще мога.
    Смятате ли, че ще можете да ги възпитате? Това е много сложен въпрос. Аз още работя за да възпитам себе си. Родителите имат навика да обременяват децата си със собствените си психологически проблеми. Майка ми цял живот се е бунтувала срещу баща си и това ми е повлияло изключително негативно. Аз пък цял живот се бунтувам срещу нея. Това е моят кръст, но не е работа на децата ми да го носят.
    Искате ли да приличат на вас? Бих се радвал ако приличат в позитивните аспекти, но за мен би било важно да са личности със собствена индивидуалност и аз да я приемам (бунтът срещу майка ми), така че не е задължително.
    Какво разбирате под възпитание? Предполагам да упражнявам родителски контрол за да насоча детето си в приемлива за мен посока.
    Бихте ли възпитавали вашето дете чрез бой? Никога, изключително варварско и примитивно е да удряш собственото си дете.
    Какво сте готови да жертвате за детето си? /тук слагам скоба и питам какво сега смятате, че ще можете да жертвате след време/ Иска ми се да мисля, че не бих жертвал нищо. Смисъл, искам да мога да балансирам нещата и да не се стига до жертви за никого. Познавам един, който има жена и син на 10 и този син му се роди мнооого рано, на 20 и нещо. Не е зарязал нищо от това, което харесва, ходи си по заведенията, забавлява се с млади хора, кара си моторите.... като го погледнеш изобщо не прилича на семеен човек (и не мисля че е безотговорен). Докато братовчед ми се е оплаквал че не може да отиде с приятелите си за риба заради децата си. Кой както си го направи.

Последно, представете си, че имате млада дъщеря, доста млада. Тя забременява. Вашата реакция и вашето решение относно това дали да направи аборт или не? Отново защо? Бих реагирал на базата на това какво знам за дъщеря си, дали има бъдеще в академичен и професионален план (най-вероятно ще има, защото ще се е метнала на мен :Д), дали би била достатъчно силна да се справи... пък и на базата на това какво иска тя. Не искам да налагам със сила някакви мои решения (ех този бунт).

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    дали има бъдеще в академичен план
    горкото момиче майна

В момента не мога да отгледам или възпитам никой(не мога да си позволя даже да имам връзка ).Деца на по-късен етап в живота,бих ги възпитал да са самостоятелни и да се справят сами,все пак един ден ще напуснат гнездото,и ще трябва сами да се справят(до голяма степен).
    Creative Technologie

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си