- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко години ?
Наблюденията ми:
Правих секс за пръв път на възраст Х, смятам че не е нормално ако някой го направи за пръв път на Х-1.
25.
Сега съм на 22 г. след 3 годинки, като порасна още и почвам да ги мятам.
Още не съм.
И нямам намерение докато не намеря някой по-подходящ.
Предпочитам да е с човек, с който имам по-сериозна връзка.
А мисля, че не е нормално някой на 13-14 да прави секс. Та това е 7-8ми клас.
Още акъл нямат, тръгнали секс да ми правят.
*сън*
Не ве,Драгонката каза,че немало точно определена възраст бухахаххаха.Ше я видим кви ше я пеее като и се проебе щерка и
Как да не е нормално на 14 години гледайте тя кво става при нея 28 деца има жената а на 36 годиниhttp://www.youtube.com/watch?v=I0m8C1tAZOE
На 16,дори трябваше да изчакам още.. Но е нормално след 15-16 за мен,преди това просто за какъв секс може да се говори????
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
На 14, убийте ме с камъни ... Бях малка, глупава, влюбена, ходих с приятеля ми половин година, беше ми първата любов (така да се изразя), мислех си, че ще сме си вечно заедно (мда, бях малка)... Има известна доза съжаление, че е било толкова рано, но все пак съм знаела какво правя... не ми липсваше сексуална култура и тогава .. И не е било с кой да е, а с човек, към който съм имала чувства
Аз съм на 23 и още не съм правил секс защото не се чувствам готов.
не си правил секс,щото не са ти вързали. Още утре ,ако ти дойде някоя ще я изплющиш , не бил готов.
Излез и отивай да си намериш мацка. Не е върховното изкуство.
maDamn
Какво ще ти дефлорират на теб бе?
Нали не пускаш отзад.![]()
maDamn
Кефиш ме, мацко!
Защо ги критикувате на колко години са почнали да правят с*кс? Не ви разбирам, нали това е техният живот, а не вашият или на децата ви.
По темата: На 15 го направих за първи път. Не съжалявам, вече 2 години съм с момчето, с което го направих. А дори и да не бях, нямаше да съжалявам.![]()
16-17 бях.. ама можех да изчакам и още.. и май и трябваше.
Everything happens for a reason