- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към красивите момичета
Малко подвеждащо заглавие, но ми се стори оригинално и подходящо.Защо към красивите момичета ли? Защото волно или неволно често се случва приятелите им да се влюбят в тях и да поискат връзка. Как успявате да ги отрежете дотолкова деликатно, че да запазите добри отношения и да продължите да излизате заедно - без сърдитки, нацупвания, отдръпвания, и дори намразвания от тяхна страна. Сигурна съм, че имате опит в това. Затова и питам. Мен обикновено спират да ме търсят и това ме кара да се чувствам гузна. Надявам се и момчетата да дадат мнение по въпроса.
Един момент невнимание - цял живот страдание.
НЕ на войната по пътищата!
ми кажи му че ако имате връзка след това ще си развалите приятелството и ти държиш на приятелската ви връзка
Значи аз съм адски грозна. Знаех си аз. Връзки с бивши не поддържам.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Имам чувството, че ако кажа това - тогава ще си развалим приятелството. Е, ако тръгнем, със сигурност ще го развалим. А като скъсаме, съвсем.
Знам, че трябва да има някакъв друг начин... Не искам да го нараня, но не изпитвам такива чувства.
Миналата година се наложи да отрежа пак един приятел. Не показвах интерес към него, приказвах му за други, но той беше безотказен. Накрая ми се наложи да му наговоря едни гадории и да се държа кофти, за да го отдръпна от себе си. И успях. Няколко месеца не ме потърси. Цяло чудо е, че сега си излизаме отново. Но не искам повече да си правя гаргара с чувствата на хората.
Няма приятен начин да отрежеш някого. Единственото, което можеш да направиш е да бъдеш искрена и директна. Едно простичко "Не те харесвам по начина, по който на теб ти се иска" обикновено е достатъчно.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
От темата разбрах: Ти си красива.Че съм умна - умна съм, но защо съм толкова красива?! Сигурно, защото съм скромна, а скромността краси човека!
От темата не разбрах: Ако грозно момиче иска да отреже деликатно красиво момче как да стане това? (хипотетично)
Lucho, ако бях красива (или ако поне се мислех за такава), вероятно щях да знам как да постъпя и нямаше да пускам тази тема.
То щот' акъла и красотата вървят ръка за ръка,нали?!
![]()
По темата:Казваш това,което мислиш и чувстваш.Ако човека държи на теб и приятелството ви ще си запазите добрите отношения (е вероятно ще има няк'ва дистанция).
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
То тука няма красиви момичета, тоест няма кой да ти отговори на въпроса. Пробвай в друг форум =]
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
^мерси![]()
А иначе по темата: истината е, че не зависи от теб. Ако човека срещу теб е разбран и с по-силен характер би съумял да запази човешките отношения. Както и да постъпиш-директно, деликатно, грубо и пр. обратната реакция се формира от другия.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Всъщност, момчетата продължават да излизат с хубавите момичета, защото ги харесват основно на външен вид. В смисъл, не са толкова привързани към тях, просто са им симпатични. Чисто "харесване" без чувства.
Просто казваш, че не изпитваш същите чувства към него. Ако после започне да те отбягва, това не значи, че си грозна,а че си го наранила.
Какви са показателите които се преценява дали 1 момиче е красиво или не?И с какво се различава това как 1 красиво момиче ще се измъкне деликатно от 1 не красиво момиче?
![]()
В последно време имам чувството ,че и пишеш постовете преди мен
Много е гадно чувството, дори чувствах известна вина, когато ми се случи преди,но не мога да си кривя душата , не мога да направя мечешка услуга на някого , а това в последствие да доведе до още по-големи емоционални загуби,така да се каже. По -добре веднъж и от раз,отколкото да се провлачи с времето и да стане по-трудно и за двамата.
ПС : Калояне, брат , ти си най-красивата мaцка в тоя форон![]()
maDamn
Ами много просто. Постави се ти в ситуацията на влюбената в приятел,която иска връзка с него.Отговори си на въпроса как ще успее да те отреже дотолкова деликатно, че да запазите добри отношения и да продължите да излизате заедно-без сърдитки, нацупвания,отдръпвания и дори намразване от твоя страна.Не е толкова трудно.Въпросът е че отговорът,който сама си си дала може и да не ти хареса особено![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Познато. Много добър приятел се чувстваше така спрямо мен. В последствие тръгнахме, ама бяхме като абсолютните бебетаКогато и двамата се убедихме, че не ставаме като двойка, се разделихме. В момента, този човек ми е най-близкия приятел, мога да му споделя всичко, държим един на друг и се смеем като се сетим за времето, когато бяхме "гаджИта"
Така че, в крайна сметка, съм съгласна, че силно си зависи от човека. Недей да се чувстваш гузна. По добре в началото да го боли, отколкото в края да агонизира с разбито сърце.
![]()
ПРИЯТЕЛСТВО МЕЖДУ МЪЖ И ЖЕНА НЕ СЪЩЕСТВУВА , ТАКА че най-добре да не оставате ,,приятели,, !
Нито съм красива, нито съм имала такъв проблем. Но ще ти каже, че фразата "Не искам да си разваляме приятелството!" не важи. При подобна ситуация, когато взаимното привличане липсва, винаги има промени, така че каквото и да направиш, ако го отрешеш, няма да останете приятели /мое мнение!/.
Климатроника е прав. На подсъзнателно ниво властва инстинктът.
maDamn
Ако е така, значи аз не трябва да се водя от инстинкта си. о.О
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Това ,че не се отдаваш на отношения с приятели, не значи ,че на подсъзнателно ниво , ти контактуваш с тях, защото има привличане. Много е сложно за обяснение,преди и аз си мислех като теб,но във всяка по-сериозна връзка между момче и момиче, имам предвид по-сериозна от просто познати - съществува тоя принцип.
maDamn