- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към красивите момичета
Имам чувството, че ако кажа това - тогава ще си развалим приятелството. Е, ако тръгнем, със сигурност ще го развалим. А като скъсаме, съвсем.
Знам, че трябва да има някакъв друг начин... Не искам да го нараня, но не изпитвам такива чувства.
Миналата година се наложи да отрежа пак един приятел. Не показвах интерес към него, приказвах му за други, но той беше безотказен. Накрая ми се наложи да му наговоря едни гадории и да се държа кофти, за да го отдръпна от себе си. И успях. Няколко месеца не ме потърси. Цяло чудо е, че сега си излизаме отново. Но не искам повече да си правя гаргара с чувствата на хората.
Един момент невнимание - цял живот страдание.
НЕ на войната по пътищата!
Няма приятен начин да отрежеш някого. Единственото, което можеш да направиш е да бъдеш искрена и директна. Едно простичко "Не те харесвам по начина, по който на теб ти се иска" обикновено е достатъчно.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
В последно време имам чувството ,че и пишеш постовете преди мен
Много е гадно чувството, дори чувствах известна вина, когато ми се случи преди,но не мога да си кривя душата , не мога да направя мечешка услуга на някого , а това в последствие да доведе до още по-големи емоционални загуби,така да се каже. По -добре веднъж и от раз,отколкото да се провлачи с времето и да стане по-трудно и за двамата.
ПС : Калояне, брат , ти си най-красивата мaцка в тоя форон![]()
maDamn
От темата разбрах: Ти си красива.Че съм умна - умна съм, но защо съм толкова красива?! Сигурно, защото съм скромна, а скромността краси човека!
От темата не разбрах: Ако грозно момиче иска да отреже деликатно красиво момче как да стане това? (хипотетично)