- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пълни момичета с големи цици или слаби с малки цици?
Пълни с големи цици
слаби с малки цици
Какво бихте предпочели? и двата типа са с красиво лице,разликата е в тялото(не говорим за много дебели,а закръглени)
Аз съм момиче (с леки хомосексуални наклонности) и определено бих предпочела слаба с малки гърди..Не знам вече как изглеждат нещата от мъжка гледна точка.![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
гласовете на момичетата не важат,ще е много субективно![]()
Винаги съм харесвала момичета с по-малки цици. Може би се влияя от себе си не знам. За моето тегло и ръст имам горе долу нормални цици, но предпочитам по-малки. А и аз ъм слаба и харесвам слаби момичета така чее...
важното е да са стегнатии : ))))
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
значи от чисто мъжка гледна точка ви говоря - една жена трябва да има къде да я хванеш. точно за това съм за леко закръглените, щото ако е много слаба ..... ми аз не съм мн дребен и де да знам може да се счупи като я прегърнане сериозно лично аз харесвам по-закръглени .... не много де, все пак да не изгрубяваме
слаба с малки
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Според мен е важно жената да има форми. Да е женствена. А ако е некъв скелет.. не е хич женствено. Както каза Dark_Angel_ трябва да има за къде да хванеш една жена.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Харесвам слаби с малки гърди.
Някак са ми някакви нежни.
Иначе съм в другата категория.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
а комбинацията слаба+големи (не ГОЛЕМИ.. просто големи) тситси е най-добре...
Нормална с цици. Нито свръх слаби харесвам, нито закръглени баш. Като цяло не харесвам тези теми, защото всеки си представя различни неща. Закръглена може да е мека форма на дебела или пищна. Слаба може да е нормална или кльощава.
Що се отнася до моя мъж, ще си кажа, че лятото бях отслабнала доста след една особено мъчителна практика и вадех тамън мерките, които "уж" се очаква да има една свръх мацка. Не, че приятеля ми не ме харесваше, напротив, но сега като качих някое и друго кило през годината (и на цици вкл.) не може да спре да ме мачка, натиска, целува, да иска секс и прочие. Та... нашите криви представи за перфектно са доста различни от техните. Обикновено харесват здрави момичета - финни и женствени, но да ме прощавате, нито дебела е равно на женствена, нито кльощава на финна. Никак даже.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Харесвам момичета с форми. Не прекалено дебели,но не и много слаби. Странно ,че го казвам аз ,която съм кльощава,но тва е моето тяло и просто не мога да качвам килограми като хората![]()
Има къде да се пипне,ама спадам към слабите.
maDamn
За повечето момичетата слабите с малки цици са секси,също както според момчетата по-яките и повечето мускули е секси,гърба и ръцете колкото повече толкова по-добре,а плочките са на последно място(за момчета говорим),но реално момичетата си падат по по-атлетичните,а не назобените животни,както и момчетата си падат не по слабите със супер малките клъощави дупета,а по пълничките приятно закръглени нормални момичета(не грозно дебелите с много излишни килограми).
Последно редактирано от NeMePoznavash : 12-09-2012 на 13:48
Мда, общо взето е до баланс. Това, което си мисля, че никога няма да умре като красиво е финно момиче с наляти, хубаво оформени гърди, тънка талия и закръглено дупе, съразмерно с циците. Хем да ти говори: "Хай, аз съм здрава и имам фигура.", хем като я плеснеш по задника да не се тресе 3мин.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Слаба с малки гърди. Не ми харесват по-закръглените като цяло.
Слаба с малки цици.
Като "слаба" не означава скелет, а "малки цици" не означава ухапвания от насекоми.