.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: дилема

Post дилема

Дами и Господа мъчи ме дилема.Наскоро се запознах с едно момиче,което ме изненада приятно.Забавна,умна,интер сна-общо взето всичко което съм търсил в човека срещу мен,НО не ме привлича сексуално.Не е грозна,но не е и от най-красивите (сладка е ).И се стига до проблема,че не съм от онези повърхностните,които гледат само външния вид,НО и не мога да съм с човек които не ме привлича визуално най-малкото (търся онази златна среда и вероятно ще умра девствен търсеики си).И ето я моята дилема...да пробваме и да изгубя може би единствения човек с когото мога да разговарям на всяка тема или да се опитам да преглътна всякакви чуства и влечения в името на приятелството???
    Последно редактирано от criss_angel11 : 12-12-2012 на 20:57

И сега след дълга драматична пауза чакаме да чуем каква е дилемата....

интересна-общо взето всичко което съм търсил в човека срещу мен,НО не ме привлича сексуално.Не е грозна,но не е и от най-красивите (сладка е ).И се стига до проблема,че не съм от онези повърхностните,които гледат само външния вид,НО и не мога да съм с човек които не ме привлича визуално най-малкото (търся онази златна среда и вероятно ще умра девствен търсеики си).И ето я моята дилема...да пробваме и да изгубя може би единствения човек с когото мога да разговарям на всяка тема или да се опитам да преглътна всякакви чуства и влечения в името на приятелството???

(Не знам защо не ми излиза цялата тема)

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Не прави грешката да я загубиш Пробвай се,нищо не губиш,но знай че не винаги това че не те привлича сексуално означава че не ти харесва,просто понякога има един момент в който ти харесва дадено момиче,че чак не усещаш сексуалното привличане,ако ме разбираш.
    >>DjBelev<<

една колежка много хубаво го беше казала: най-хубавото вино е със супер смотан и грозен етикет. това доста често се отнася и за хората. да това не значи да се метнеш на най-грозните не ме разбирай погрешно, но в повечето случаи момичета, които не печелят един човек с външност го печелят с характер, държание, начин на мислене и т.н. и това е доста по-ценно от един "хубав етикет"

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Щом не те привлича просто я имай за приятелка.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    типичното разсъждение на една жена в днешно време - важно е да те привлича, ако не те привлича, но пък е мега свестен човек - бам във френдзоната ...

Е да де, ама той самият каза, че не може да бъде с момиче , от което не е привлечен.
    Авторе, дай и малко време, бъдете си дружки за сега, опознай я по-добре, понякога това привличане идва след време.
    И стига с това "ще си умра сам/девствен", млади хора сте все пак.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Подкрепям
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_ Виж мнението
    типичното разсъждение на една жена в днешно време - важно е да те привлича, ако не те привлича, но пък е мега свестен човек - бам във френдзоната ...
    Май често си попадал във френдзоната?Защо пък да е "типично женско мислене"?
    След като го няма сексуалното привличане,колко пълноценна връзка ще е?
    Човека казва,че не го привлича ни най-малко като външност...
    Ще се получи ситуация Super Mega Best Friends...
    И как би просъществувала подобна връзка?
    Ще тръгнат,ще са близки,но той няма да има желание към нея и ще се заглежда... Връзка-Мечта,нали?
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Град
    Bulgaria
    Еми да. И не само женско разсъждение. Представи си някоя твоя позната, която е супер готиния човек, но отвътре само. Мислиш ли, че като не те привлича ще имате пълноценна връзка?

Цитирай Първоначално написано от GLaDOS Виж мнението
    Ще тръгнат,ще са близки,но той няма да има желание към нея и ще се заглежда... Връзка-Мечта,нали?

еми да ходи с кифли тогава good luck with that

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Вие сега ще помагате на човека или ще спорите.

Авторе, опознай я още повече. За да разбереш дали наистина я искаш, но малко се съмнявам щом ти би се срамувал от външния й вид....
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Град
    Bulgaria
    еми да ходи с кифли тогава good luck with that
    Ъъ да, те момичетата се делят на тъпи кифли, които изглеждат добре и на умни момичета, които са грозни - да знаеш.
    Ако ти си на принципа "щом е женско трябва да го свалям" - има си хора, които харесват определен тип. Момчето пише, че не намира момичета от неговия тип и не е идея да му казваш - забърсвай каквото дойде. Просто трябва да изчака.

Ако наистина смяташ, че не те привлича сексуално, според мен няма смисъл да се занимаваш. Тук не е въпроса до красива/грозна, а до усещане, провокиране, до привличане, не толкова до външност.
    Това,че не те привлича не я прави несвестна... поддържайте си контакт, след 2 месеца може да решиш пък, че я искаш безумно много.
    Според мен ще срещнеш момиче, което да може да ти даде всичко- и разбиране, приятелство, подкрепа, и невероятен секс и силно привличане.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Според мен,когато си влюбен в един човек,го приемаш за перфектен - и като външен вид и като характер.За това и не мисля,че би могъл да я приемаш като нещо повече от приятелка.Бъдете приятели,дай й време и виж как ще се развият нещата.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си