Казвам ти го от личен опит че ако се фокусираш прекалено върху бившия ти приятел мислиш посотянно какво да направиш за да се сдобрите и подържате добри отношения това ще се отрази върху връзката ти с гаджето ти .Постави се на негово място за малко няма да му е приятно постоянно да говориш за бившия да споделяш разни неща свързани с него няма да му е приятно той да е посотянно в мислите ти или по скоро да мислиш за него и как да се сдобрите в голяма част от времето си да не говорим че надали му е приятно да те гледа посърнала а аз мисля че ще ти стаа тъпо заради някогошния ти пирятел и сигурна съм че в даден момент той ще почне да мисли че си влюбена в това момче но ти самата пред себе си не искаш да признаеш или не си осъзната може да не е вярно ама той ще почне да мисли и ще се вкараш в огромен филм.Най-добре го остави този твой приятелр поздрвай го като го видиш на улицата и ако ти отвърне хубаво.Може би след време той ще направи крачка към теб като се обеди ако въобще е манипулиран че не е прав и ще ти се извини и така остави нещата да се случат от само себи си ако е писано недей сама да се усложняваш живота.Трябва да мине време за да се осъзнае евентуално това момче и ако не стане по-добре не ти трябва такъв човек като пирятел който се остава да бъде манипулина така лесно това най-малкото означава че не те познава какъв човек си като вярва на дургите а не на теб а защо ти е някой за приятел като само ще подлага думите и действията ти под съмнения.а въпросното момичеу може да мисли че имаш повече от пирятелски чуства към него и затова да прави евентуално нещо което да се раздели грешно впечетление просто.Не го мисли гледай си приятеля и не го карай да се чувства несигурен .