.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy

Към момичетата, които живеят в Англия - бални рокли

Тази година съм абитуриентка и след щателно разглеждане на интернет магазините в България, установих, че българските рокли въобще ама въобще не ми харесват. Април месец ще ходя в Англия и мисля да си купя рокля от там евентуално. Та ако можете да ми кажете магазини за бални рокли в Лондон ще ми е от голяма полза. За цени определено не мога да кажа, кое ми е скъпо. Не съм наясно как вървят роклите... Благодаря предварително
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    И аз така не си харесвах нищо, а имах идея що годе за модела на роклята и цвета. Ходих при една позната, нарисува ми модела и след това отидох в Хасково в едно студио, което знам че правя бални рокли по поръчка. Показах им рисунката, казаха че става и след това само се разбрахме за платовете, органзата и дантелата. Всичко ми излезе под 500лв. Според мен ако си наясно какво искаш, отивай в студио да ти я направят.

Има хубави рокли и в България, права си, че повечето са ужасни. Не знам защо си решила да е от Лондон точно. Ако живееш там, да си купиш оттам, ама .. това да ходиш до там за една рокля ми се вижда излишно. Освен това ти от Лондон можеш да си я купиш, но хиляди пъти по-добре е да я поръчаш по твоите размери. Ако си от Бургас, вероятно няма да ти излезе много евтино. Аз съм от Варна и тук хубава рокля под 500 лв нямаше. Моята беше 590 с чантата подарък и съм супер доволна от професионализма им, от всичко, нямаше никакви проблеми. От обикновените шивашки ателиета доста са ми се оплаквали, а и моделите им на мен лично не ми харесват.
    От друга страна моя приятелка от по-малък град си е намерила перфектната рокля невероятно красива за 100 и нещо лева. Вариант е и до Асеновград да отидеш. На мен пак ми се струва далечно за една рокля Моята си я харесах просто ей така, в началото на октомври-ноември минах покрай магазина и я видях. Майка ми държеше да разгледам други след това, ходихме, но нищо не ми хареса.
    Успех!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ще ходя там по друг повод, не за да си купувам рокля и реших, че там е възможно да намеря нещо доста по-хубаво. Но не знам какви магазини да гледам. Евентуално ако от там не си харесам, мисля да си поръчам онлайн с риск да не ми хареса като пристигне... и при шивачка е възможно.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Възможно е. Но според мен би било по-добре да я ушият за теб, не да я купиш от магазина или да я поръчаш от сайт. Това не са дънки или тениска.
    Аз съм супер доволна от моя бутик и ако имаш някакви въпроси пиши ми на ЛС, че тук ще излезе реклама И трябва да имаш предвид, че ако е поръчана, я шият минимум месец Обикновено повече. Трябва и да си намериш обувки и чанта за нея, така че не може да ти я изпляскат на 23ти май ..
    За тея бални рокли никой не е на мнение, че струват толкова, за колкото се продават. Просто шивашките ателиета имат как да те изнудват за пари всячески и го правят. Ако всички рокли са 500 лв, теб не те бърка, че себестойността е 100. Искат ти 500, ще платиш 500. Кофти е, но факт.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Аз живея в Англия, но не съм много запозната.. Може да провериш в Lipsy London, има го почти навсякъде и не са много скъпи (от рода на 100 паунда) , а ако имаш повече предвидени пари има много маркови магазини по Оксфорд/Риджънт стриит като Шери Хил и тнт.
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Една колежка разказваше, че била в Лондон миналата година по някакъв повод, харесала си рокля, която била 14 лири и си я купила. Отишла на бала с нея.
    Иначе, авторке, наистина защо не си поръчаш от България, все пак наистина освен ужасяващия кич по магазините, се намират и някакви хубави модели. Аз ходих до Асеновград, защото в София нищо не ми хареса, а и бяха много скъпи. Там имаше голям избор и съм много доволна от обслужването, качеството и всичко.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си